the list.

Listor. Oj. Jag har hållit mej ifrån dem, fast jag i smyg tokgillar att läsa hos andra. Det blottar liksom sidor av bloggaren, sådant som ofta inte kommer fram i de vanliga inläggen – kanske därför jag låtit bli att göra listor. Jag kan ju avslöja något jag absolut inte tänkt. Får hålla tangenterna i styr nu, för jag är utmanad av Jeanna med träningstajtsen och jag tänker inte fega ur. Jeanna, som för övrigt är en av de bloggar jag nyligen börjat läsa och jag blir alltid lika glad när Bloglovin’ berättar att hon skrivit nya inlägg.

The list:

1. Om du skulle vara ett djur för en dag,
vilket djur skulle du vara och hur skulle du spendera din dag?
Jag är ingen kattmänniska, men banne mej om jag inte skulle välja katt. Jag skulle vräka ut mej raklång i soffan, göra väldigt mycket ingenting. Gå ut en sväng på eftermiddagen eventuellt, testa hur det är att springa på fyra ben. Möss, däremot, känner jag att jag inte har något behov av att tugga i mej. Fast vad vet jag. Jag är ju inte katt.
2. Om du fick vara världsbäst i en sport, vilken sport? Och varför?
Längdhoppning, tack. Eller sprint. Älskade att hoppa längd som barn och springa 100 m. Satt först med näsan fastklistrad i tv:n och höll andan varje sprintlopp och varje hopp i sandgropen, sen gick jag ut och hoppade på vår bakgård där pappa fixat planka och allt. Idag skulle jag säkert bryta fötterna av mej om jag försökte.
3. Vad är det absolut mest osexiga egenskapen du kan tänka dig hos en annan individ?
Pessimism. Punkt.

4. Om du bara fick bära en färg för resten av ditt liv (kläder, accesoarer m.m),
vilken färg hade du valt?
Tänkte skriva lila av ohejdad, gammal vana, men så kom jag på att jag inte är så lila längre. Va? jag vet inte min favoritfärg längre. Orange? Kör på det.
5. Föreställ dig ett parallellt universum och att du möter dig själv för 10 år sedan,
vad hade du sagt till dig själv?
Kusligt. För det är ganska exakt tio år sedan jag började ta itu med mej själv. Samtidigt är det också tio år sedan jag mådde apdåligt och visste varken ut eller in. Jag hade alla trettiårskriser en kvinna kan ha, ungefär, och jag vill bara rusa fram och krama om detdär darrande asplövet, som gråter hjärtat ur sig. För det är det jag ser när jag möter mej själv – osäkerhet, oerhörd sorg och en sjuhelvetes massa bitterhet. Jag skulle säga – det ordnar sig, men skynda långsamt. Du kommer behöva ha det nattsvart ett tag för att fatta vad livet handlar om. Älska mer, skratta mer och sitt still!
 
6. Vilket är ditt absoluta drömyrke,
om du får hitta på vad som helst du kan försörja dig på?
Hej, jag heter Nina och är livsinspiratör och författare. That’s it. Det är högt till tak och jag har så jag klarar mej. Jag får göra något av allt det jag brinner för (och lite till), men någon annan sköter bokföringen. Helst.
7. Hitta på ditt eget superhjälte alter-ego, vad hade du hetat,
vilken hade varit din superhjälte kraft och vilka crimes hade du bekämpat?!
Jag hade mer än gärna varit jantelagskrossare, som med mina magic hands trollar bort all missunnsamhet, snålhet och dryghet. Tänker att det i förlängningen ger fred på jorden, också, då alla tycker om varandra, unnar varandra och lyfter varandra istället för att vässa sin armbågar.
8. Fattar du beslut baserat på logik och objektivitet eller grundade på personlig värdeskala?
Min egen logik aka personlig värdeskala. Alla gånger. Jag litar väldigt mycket till min intuition och ibland vet jag bara, utan att varken kunna motivera eller förklara. Har en stark magkänsla och får allt svårare att ignorera den (vilket jag tycker är helt fantastiskt!).

9. Välj 3 olika sorters sötsaker/snacks som skulle vara
de enda 3 du fick äta för resten av ditt liv. Vad hade det varit?
Choklad, choklad och choklad.
10. Vilka 3 egenskaper vill du att din innersta krets
skulle beskriva dig med om de fick frågan?
Energisk, inspirerande och optimistisk.

The end.

Ålrajjt. Bekvämlighetströskel överstigen. Jag har listat!
Nu utmanar jag i sedvanlig ordning vidare och hoppas att:

 • Sara tar sig an samma frågor. Sara fick mej på tråden med en gång när jag snubblade in på hennes blogg, så sprudlande och härligt springgalen som hon är ♥
 • och att Lotta också vill göra det, systra mi ♥
 • Malin känner sig manad att ta sig an listan! Malin, som är en sjutusan till trailinspiratör, tack för det ♥
Annonser

4 reaktioner på ”the list.

 1. Oj! Utmanad! Klart jag är på, jag är listmänniskornas listmänniska (även om jag precis som du är lite rädd för att ”blotta” mig. Ska suga lite på karamellen så jag inte skriver något överilat…

 2. Inget måste, det vet du ♥
  Kramis!

 3. Åh, det var väldigt roligt att få läsa din lista! Stor kram.

 4. Glad jag gjorde den meddetsamma :)
  Kramis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s