dammluddar, yogablock och tåviftning.

Det har varit både ett och annat i veckan. Kvällarna pepprade med program och så jobb på det. Dagar då man får klämma in mikroträning, korta meditationer och med milt våld se till att det ändå finns tid för tåviftning i soffan. Och blunda för att golvet består av dammluddar, vedflisor (elda-i-spisen-säsongen är inledd) och suspekt kladd.

Höll sista passet i höstens sista yogablock häromkvällen. Hur tacksam och glad jag än är över mina yogakvällar är det skönt att återigen samla energi och kraft några veckor. Dethär konceptet passar mej så mycket bättre än att vecka efter vecka vara bunden till klasser. Såhär klarar jag av att upprätthålla en skön energi, som i sin tur skapar ett lugn i min undervisning. Tror inte att jag förut kunnat hålla mitt space på det sätt som jag gör nu. Att jag kan ge, men utan att dränera mej själv. En hårfin balans, som jag jobbat mycket med att lära mej. Den hårda vägen. Jag vill verkligen vara i hela mej när jag undervisar – inte vara oengagerad och trött.

Planerar och filurar på hur yogablocken ska se ut framöver, men behöver vänta in ett och annat innan det är dags att bjuda in yogisarna. Vill att det ska vara sant, genomtänkt och färdigt. Vill verkligen känna att det jag vill förmedla finns där. Inget hafsverk. Ingen stress.

Ikväll är det hursomhelst lite mer mañana mañana. Kommer hem rätt sent från jobb, men ingen träning inplanerad och inget som kräver någon insats av mej. Lär få sätta mej till dukat bord med hemlagad pizza. Vardagslyx. Som efterrätt tänker jag mej dendär tåviftningen.

Annonser

2 reaktioner på ”dammluddar, yogablock och tåviftning.

  1. Tror det är superviktigt att göra som du gör. Reflektera, inte bara köra på. Då kan du vara den bästa förebilden. Som du är. <3

  2. Det tog ett tag att våga. Våga skala av och tagga ner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s