löpeufori och själstillfredsställelse.

 

Så har ett tunt lager snö lagt sig. Den tystnad som snön ger är speciell. En ren och tyst värld. Tog mej knappt tid att svälja frukosten innan jag stod ute på trappan. Ibland vet man bara att långpasset kommer bli bra. Idag var en sådan dag.

 

Hade inte tänkt fota idag, bara springa. Men när ljuset omfamnar från alla håll och det nästan är lite för vackert, går det inte att låta bli. Just dethär – det springande steget, andetaget, den tysta skogen och meditationen framåt. Tankarna uppför sig precis som när jag mediterar. Ett ständigt flöde, men ändå inte så jag dras med. Jag bara är. Det är som att återupptäcka något jag glömt litegrann.

För det är så det känns. Jag har alltid sprungit.

Och så en gnutta nördsiffror på det. Bara för att det finns en enorm glädje i att det går så fantastiskt fint att kombinera naturnärheten, kilometrarna och meditationen. Hur fantastiskt skönt det är att efteråt. Som nu. Gräva ner sig i soffan. Ätit mej mätt på rester från gårkvällens go’middag, smuttat på en mjölkkrämig go’kaffe, som är så mäktig i sig att jag inte behöver varken choklad eller sockerkaka för att det ska vara good enough. Tränings- och själstillfredställelsen i en oslagbar kombo. Söndagen är dessutom ännu ung. Santosha.

Annonser

10 reaktioner på ”löpeufori och själstillfredsställelse.

  1. Vilken start! Det ser så himla vackert ut, med snön och solen. Tycker till och med en snöfobiker som jag :)

  2. Så himla himla vackert – nu längtar jag snö!

  3. Men gud vilka fina bilder, magiskt!

  4. Vad jag är imponerad av dig som springer så långt! Heja!

  5. Gudomligt vackert! Som jag längtar efter snön nu!

  6. Jag har inte alltid gillat snö. Och gillar fortfarande inte när det vräker ner ofantliga mängder, så man knappt kommer av gården… Då, DÅ, är jag ingen snövän. Men som det är nu, just perfect :)

  7. Snart är det din tur ;)

  8. Allt är relativt ;) Men visst är jag glad att benen och flåset tar mej så pass långt idag!

  9. Det var verkligen nåt extra igår. Vackert, tyst och ljust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s