träning med högt IQ.

Jag har vetat vad jag behövt ett tag, men inte vetat var det finns, hur det ser ut eller var det finns att få tag i. Hos trend o träning såg jag det. Bältet är som ett litet bönesvar – för jag gillar inte reflexvästar och jag gillar inte klumpiga ”armväskor” att ha mobilen i.

Sagt och gjort. Bra kvinna reder sig själv. Jag mailade Anna, som designat bältet och ligget bakom företaget IQ exercise. Idag låg så ett i min postlåda, tack Anna för att du gjorde dej besväret att ordna med leverans till Finland ♥

Bältet känns högkvalitativt, det går att ställa så det sitter som gjutet. Inget irriterande reflexvästflax och ingen väska, som glider ner över armen eller dödar all cirkulation i densamme. Inte heller någon mobil som guppar runt i jackfickan.

Inte heller någon sponsring på något sätt. Jag vill helt enkelt bara spread the IQ-word, för dethär är verkligen en produkt jag kan rekommendera. Och vem vill inte förgylla sin löpning?!! Eller skidåkningen. Eller cyklingen. Eller promenaderna. Snyggt är det ju dessutom.

Annonser

2 reaktioner på ”träning med högt IQ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s