en liten bugning. idag igen.

    

Dramatisk himmel theese days. Tänker att det lönar sig att titta uppåt i november. Det är inte bara grått, det är tvärtom väldigt vackert mellan varven. Litegrann som i min meditation just nu. Jag jobbar med hjärtat och jag gör det i en till synes väldigt lätt meditation. Lätt för att mudran inte är så märkvärdig och jag behöver inte anstränga mej för att hållas kvar i positionen. Jag behöver inte heller kämpa med att hålla ut, tvärtom längtar jag till morgonen och mina 11 minuter. På helgerna gör jag den ibland längre. 
Däremot gör meditationen min himmel rätt dramatisk. Hjärtat är öppet på ett sårbart sätt och stängs inte igen bara för att jag tonar ut. Känner att jag snappar upp stämningar, känslor och outtalade ord mer än vanligt. Lite känsligare, lite mer på min vakt. Men jag upplever också tvära kast, känslospröt som darrar lite argt och lusten att försvara mjuka värderingar och utsatthet. Hjärtats kvalitéer är verkligen uppe vid ytan.
Bugar mej för tusendehundrasjuttielfte gången inför allt det som jag inte vet, inte alla gånger kan greppa, men som så tydligt finns där och håller ordning på mej. Sat Nam.
Annonser

10 reaktioner på ”en liten bugning. idag igen.

 1. Så vackert du har det! Jag är så fascinerad av meditationens kraft, att det både är så enkelt och så kraftfullt.

 2. Vilken kraftfull bild!! Och hjärtmeditationer så kraftfullt verktyg som rör om i känslorna,men som jag ofta väljer för jag älskar den känslan av frid,kärlek och gudomlighet som jag får när jag sitter på mattan.

  Kram Lotta

 3. Jag slutar aldrig heller att förundras ♥

 4. Sannerligen rör de om. Det är allt från myspyshärligt till sann vrede. Precis som det ska vara.
  Kram!

 5. Det är nog hjärtats tid nu! Kram

 6. Ahhh så häftigt och vackert! Att meditationerna VERKLIGEN rör om har jag för första gången alldeles nyss upptäckt – blir omruskad i mitt inre och kan inte riktigt förklara vad som händer, spännande att se vart det leder! :)

 7. Vilken bild! Och du bara går vidare, öppnar mer och mer och ger samtidigt mer och mer. Jag får alltid något av dig när jag läser här du fina människa! Stor kram

 8. Spännande och så väldigt självklart på samma gång.

 9. Så rörd dugör mej nu ❤️
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s