kriya för intuition och livslust.

Det finns en liten kriya, som jag återkommer till om och om igen. Jag har säkert skrivit om den förut, men lyfter gladeligen fram den igen. Det är via Jona Dahlqvist, som jag snappat upp den och det är också av henne jag lånar bilderna (tack igen, Jona ♥). Kriyan, eller passet, kan ha olika namn beroende på var du hittar den. Andemeningen är oavsett namn livslust, intuition och energi.
Vill du sätta till en extra knorr, så gör du Sat Kriya i minst 3 minuter som avslutning.

Ong Namo Guru Dev Namo – Ong Namo Guru Dev Namo – Ong Namo Guru Dev Namo

Sat Nam – Sat Nam – Sat Nam

Annonser

8 reaktioner på ”kriya för intuition och livslust.

 1. Den återkommer även jag till ganska ofta. När jag har någorlunda energi till det vill säga. ;)
  Kram i vintermörkret! <3

 2. Sannerligen favorit i repris! Önskar dej all energi du hehöver, kram!

 3. Den där var det längesedan jag gjorde. Stolen är nog precis vad jag behöver så jag kan kliva framåt med starkare ben:-). Tack för att du inspirerar! & Tack till Jona hela hon är som en urkraft! Kram

 4. å vad inspirerande!!!
  Måste prova.
  Kram

 5. Hon är min idol :D
  Stolen är grym, på flera sätt!
  kRaM!!

 6. Give it a try, absolut ♥
  Kramen!!

 7. Oj…det ser utmanande ut – I like!
  Den ska jag spara i min bank till dagen jag byggt upp min styrka igen

 8. Eller bygg upp den med just den här kriyan ;) ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s