precis så.

Helgen blev ett litet bootcamp. Inte bara med tanke på skön träningsvärk, utan också en blissighet över en yoga, som funnits med precis sådär som jag vill att den ska göra.

Det vardagsnära, det helgnära. Det självklara i att integrera yogan och meditationen mitt i livet. Kontrasterna. Morgonens mjukhet, alltings början i det djupa andetaget. Kaffemuggen på det. Och så dagen som breder ut sig med allt det som gör just mitt liv till mitt. Både de mjuka paketen och de hårda.

Kvällarna som just i helgen bjöd in till en extra kriya, bara för att hjärtat ville och för att det fanns tid. Som ett bonustillägg. Det speciella i att sätta sig på mattan om kvällarna, hur yogan är så annorlunda med en hel dag som bagage i både kroppen och sinnet. Det bliss som bubblar upp när den vakna tiden får börja med yoga och sluta med densamma. Allt däremellan blir omfamnat och omhändertaget. Det är precis så yoga är. Precis så. För mej.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s