spretigaste ever.

Äntligen. Hänger den där. My precious. Har länge velat ha en chinsstång hemma, men det har velats mellan hurudan uppsättning den ska ha och huruvida den förfular tillvaron. Men nu hänger den alltså där som den finaste stången ever. Imorse bekläddes den med min hemmagjorda trx och detdär gröna, fula, som ni ser hänga till höger är ett gummiband. Jag smäller foten i det och så har jag hjälp på vägen upp – för ännu klarar jag inte riiiktigt av att göra en chin. Eller pull-up. Eller vad man nu väljer att kalla det. Jag har styrkan, men det är lite filurigt att få till tekniken, aktivera rätt muskler.

Funderar ibland att jag snart kan stoltsera med att jag skriver historiens spretigaste blogg. Ena dagen är det djup meditation, den andra löpeufori med änglakörer i bakgrunden, den tredje spyr jag ur mej galla och på den sjunde så tränar jag chins. Men samtidigt är det en exakt spegling av verkligheten. Dethär är jag. Idag. Och då blir det just precis såhär. Ta det eller lämna det.

För övrigt så kan jag inte tacka er nog. För alla genomhärliga kommentarer med boost, pepp, peace & love. Utan all skön feedback hade det helt klart varit rätt dystert här! Det finns nämligen faktiskt dagar då jag får lust att lägga ner pennan för gott. Inte så mycket för själva skrivandet skull, tidsbrist eller att det skulle vara svårt med inspirationen. Nej, snarare handlar det om tveksamhet gentemot forumet, följderna och utlämnandet. Varför bloggar jag egentligen? Jag vet ju alla svaren, men ända gör sig en gnutta tvivel påmint ibland. Tror att det behöver finnas där. Faktiskt. Att automatiken inte jämt är påkopplad. Tvivel och lagom mycket nervositet, håller som bekant igång maskineriet och håller en alert.

Att sånt idag.

M U S I K H J Ä L P E N  2 0 1 4

Förresten. Det är redan så spretigt att jag spretar lite till när jag ändå är igång. Du hänger väl med i Musikhjälpen, som är något av det bästa jag vet. Skulle gott kunna vara ledig hela veckan, hänga hemma och ha igång SVT Play nonstop. Man kan bidra på så många olika sätt idag, idka välgörenhet närsomhelst på året – ge bidrag, jobba ideellt och you name it. Men jag lyfter fram Musikhjälpen, för det gick jag igång på direkt. Ett koncept rakt in i hjärtat.

Annonser

10 reaktioner på ”spretigaste ever.

 1. Det är spretigheten=verkligheten jag gillar!
  jag är samma och det är skönt att läsa varierat

 2. Det är ju sånt livet är, spretigt! Man är ju lite av allt, och det är ju det man (jag) vill åt hos bloggare, att läsa om riktiga människor.
  Du kommer lära fig tekniken för chins/pullups fort, tror jag. Jag gick från att ha foten i gummiband till att klara 10 på egen hand, ganska snabbt. Tränade varje gång jag gick in i rummet där stången satt. Tips!

 3. Men så är ju livet. Motivation för det ena och det andra.
  Saker som händer, som man inte kan påverka. Man gillar olika saker i olika perioder osv osv…

  Jag med trailbloggen som inte sprungit i skogen på flera månader t.ex. Haha! Men i helgen DÅÅÅÅÅ! Woohoo! ;-)

 4. Lättnad! tack ♥

 5. Jag skrev så länge, i en annan blogg, om bara yoga och till sist kändes det så påklistrat, enformigt och minst sagt kämpigt att upprätthålla. Visst, yogan är sååå mycket av mej, men mycket av den finns liksom bara där – inte så lätt beskrivet alla gånger.

  Ser framemot 10 chins på raken :D
  Haha, det är det jag redan gör, nästan varje gång jag går förbi stången hänger jag där ett tag, haha.

  Kram på dej!

 6. Ja, egentligen är man ju periodare livet igenom – på ett positivt sätt!

  Wohooo på helgen och löpning, jag längtar ut så det är inte sant nu, efter snorhalka hela veckan!!

 7. Älskar att läsa hos dig precis som du är! Ändra inget! Consolidate, concentrate, BE YOU!! Stora kramen

 8. Alla är vi väl lite så, lite av det ena och andra. Jag tycker ändå att du har en röd tråd i det du förmedlar och i ditt driv. Känns inte alls som något som spretar, tvärtom, ganska mycket av en helhet :)

 9. Jamenjaaa, just de orden :)
  ♥♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s