surprise me.

 

Fick världens överraskning idag. Inget jag kan orda desto mera om ännu, men lovar göra det när det blir officiellt. Så att säga. Ibland känns det som att någon har humor. Samlade alla fula tankar på hög förra veckan, men drog upp snoret och gick vidare. Som tack ringer telefonen och personen i andra ändan förmedlar en bekräftelse på att jag är på rätt väg och det jag gör är meningsfullt, inte bara för mej själv, utan också för andra. Livet slutar aldrig förvåna mej! Dethär är ingen livsomvälvande grej, men absolut något roligt och väldigt oväntat. Jag låter er veta soon enough. 
Idag en framgooglad bild
Annonser

9 reaktioner på ”surprise me.

 1. Åh! Vill veta nu :) Kram!

 2. En överraskning! Livet är ju så spännande, man har verkligen ingen aning, och tur är väl det. Vissa dagar är bara så där fantastiskt överraskande, medan vissa andra mindre roliga… Nu blev vi ju väldigt nyfikna här, ju, men sug på din karamell så länge, och berätta när du kan!

 3. Jag vill också veta med det bums!
  ;)
  Kram

 4. Vad spännande….! Cliffhanger! ;-))

 5. Yes, härligt !! Vad det nu kan vara?!… bra saker kommer när man ”keep up”. Kram

 6. Ahh, där kom det. Igen. Keep up ♥

 7. Låter alldeles toppen ju. Älsk på cliffhanger i bloggform! det lovar gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s