fånga dagen.

Årets sista dag naggas i kanterna. Det känns varken vemodigt eller laddat. Det bara är.
Jag vaknade innan klockan sex och var hur pigg som helst (på tal om att fånga dagen). Sådär så det inte var någon idé att försöka somna om. Har jag haft någon sömnskuld så är den definitivt utagerad och översovd nu. Tassade upp och tände ljuset bredvid yogamattan. Gjorde en kriya för den strålande kroppen och slumrade en halv timme i Savasana, något som inte händer en vanlig vardag när jobbet kallar. Min meditation på det och morgonen började bli någorlunda kristlig för kaffe.

Ingen hejdundrande fest ikväll, knappast några klackar i taket heller. Däremot en bunt vänner, något att tugga på och dresscode baggyjeans. En nyårsvaka i min smak. När inbjudan kom beslöt jag att stå över loppet jag tänkt springa ikväll; ett nyårslopp i grannbyn. Istället är jag precis nu på väg ut i snön, som lär övergå i regn senare. Idag håller mej till vägarna – ska bespara både mej själv och eftersökspatrullerna…

Per aspera ad astra får vara min nyårshälsning. Ett citat, som jag fick mej tilldelat alldeles nyligen. Mot stjärnorna genom svårigheter. Ingenting är omöjligt. Gott Nytt!

Annonser

5 reaktioner på ”fånga dagen.

  1. I wish att jag var så där morgonpigg! Min yoga efter nio blev trög idag. Men vad gör det det kommer ju ett helt nytt år att yoga in:-). Skönt att du håller dig på vägarna idag… Hi hi. Stor kram och Gott nytt!

  2. Åh vilket vackert mantra, precis så! Önskar dig en underbar kväll och att springturen även innebar något mer än lera och klafs :) Och du, vilken yogadag ni hade du och Marica <3 Nyårskarameller och gnisterregn till dig!

  3. Mot stjärnorna genom svårigheter, det får nog åka upp på vår citatvägg. Så känns min resa! Hoppas du får en riktigt rolig nyårsfest i jeans!

  4. Åhh så fint mantra. Jag önskar dig en fin avslutning på detta år och ett underbart 2014. Du är verkligen så inspirerande Nina.

    Kram Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s