affirmationerna.

De högt uttalade önskningarna. De försiktiga, viskande. De hemliga drömmarna. De tydliga. De vaga. De nya möjligheterna. Nystarten. Fortsättningen. Året byter siffra, resan fortsätter.

Affirmationerna. Allt det jag tänker att mitt liv ska innehålla från och med nu. Ärligt, rakt och innerligt. Stå i mina skor. Gå i mina skor.

Aap Sahaee Hoa
Sachay Daa
Sachay Dhoa
Har Har Har

Ett mantra för tillit till The flow of the Universe och om att hänge sig åt den kreativa energin, tron på omhändertagandet – du står aldrig ensam. Har gör rum för nytt, för ny härlig energi och kraft. Helt enkelt ett mantra för ett skönt liv, ett mantra som skär igenom negativitet och bakåtsträvande, ett mantra som får dej att omfamna livet som det är och inte minst, öppna upp för överflöd. Öppna upp för livets underfundiga magi. Sat Nam.

Inspirationsbilderna är lånade, men inte desto mindre inspirerande.
Annonser

11 reaktioner på ”affirmationerna.

 1. Tack! Vilken nyårspresent!

 2. Vilken underbart färgglad, levande och positiv vision board du har gjort!

 3. Så vackra bilder och tankar! Får jag fråga en trist fråga, vad har du använt för verktyg för att göra bildkartan? Kram!

 4. De bästa presenterna ger man sig själv!

 5. Inte alls nån trist fråga.
  befunky.com är mitt mörkrum, både när det gäller att piffa upp mobilfotona (vilket är 99% av min pics) och numera göra collage, som är rätt nytt på sajten.
  Kramen!

 6. Man känner ett LUGN i dina inlägg. Jag blir lite avis…! ;-))
  Kram M

 7. Så fint med önskebilder för 2014. Det mantrat kan jag tacka dig för! Min 4-åring sjöng det imorse för mig hon kan varje ord och jag älskar det mantrat! Tack och kram

 8. Kan trösta (?) dej med att det inte är så lugnt alltid ;) Men tänker att det jag vill förmedla -inte minst till mej själv- är lugn!
  Kramis!

 9. Ja, det är ett av de mantran som kom till mej från ingenstans. Hade inte sett eller hört det förut, när det damp ner på en sida i en bok. Det lyste!
  Sat Nam & Kram!

 10. Tack vännen! Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s