värre kan man få diplom för.

Utmärkelser i all ära. Ära, berömmelse och artikel i tidningen. Ståhej och så många hejarop att jag förläget tittar ner i marken. Tur att uppståndelse är övergående. Tur att jag får snöra på mej löpskorna ikväll och bege mej ut i mörkret. Känd mark att trampa på och själv får jag vara anonym.

Samtidigt får jag väl erkänna att jag inte har något emot att synas om det är för en god sak, men för mycket av det goda ja, vi vet ju hur det är.

Slut på ordlekarna där. Nu ser jag allra mest framemot en helg med massor av ingenting, vilket egentligen betyder massor av sådant jag tycker allra mest om. Har utmanat mej själv (och ingen annan) med appen Training Goal. Jag har satt ett mål för hur många träningspass jag vill få gjorda innan tolvslaget 31.12.2014. En alldeles lagom morot. Surfar också runt på terränglopp och olika varianter av fjällmarathon, suger på karamellen och tänker att snart, snart kommer jag klicka in min anmälan till något lopp i något väderstreck. Spänd och förväntansfull.

Så denna helgen. Rörelseglädje. Vila och avkoppling på mitt sätt. Ytterligare ett steg mot den tillvaro, jag så sakteliga skapar åt mej. Min meditation, som är med mej för mångte veckan i rad nu. Hur jag börjar se hur den verkar, lite lurigt i det fördolda. Yogans magi – när man tillåter den. Sen är ju inte allt extraordinärt perfekt i mitt liv, heller, och det är inte meditationen sen med att visa. Ändå är det inte det jag väljer att haka fast i, istället fortsätter jag enträget med mina andetag, min mudra och mitt fokus. För jag vet att det ska ältas igenom, levas igenom, gråtas och kämpas lite igenom – ut på andra sidan kommer man. Alltid.

Tänker att det är just hit jag har strävat. Till konsten att kunna välja. Välja att inte klamra mej fast vid eländigheterna och, vi kan kalla det, livsgrälen, istället sätter jag mitt krut på välmåendet – på lyckan, kärleken och meningen med livet. Värre kan man få diplom för. Sat Nam.

Annonser

4 reaktioner på ”värre kan man få diplom för.

  1. Att välja det som gynnar dig och du sätter så fina ord på det. Krut till välmående, lycka, kärlek & meningen med livet. Jaa det skriver jag under på. Kram & Sat Nam

  2. Dämn, du skriver så bra om allt som är viktigt, jag kan fastna här i dina inlägg, det ger kraft åt den egna tanken! <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s