pryligt värre. och lite annat.

Det blev däppt i däsan till slut i alla fall. Fast beslöt mej för att inte ägna det mer uppmärksamhet än det är värt. Så jag pysslar vidare med min näskanna och testar vilket papper, som är det lenaste att snyta sig i. Under tiden låter jag mej inspireras av nätet. Av andra bloggar. Av 3HO.

Jag planerar och ser över vad jag vill med min löpning. Känns som att jag tagit ett seriöst steg framåt när jag anmälde mej till fjällmaratonet. Har lite andra tankar kring vad jag vill göra av våren och sommaren sen också. Hur min löpning ska se ut. Vad som behövs. Vilka mål jag har. För nu börjar jag faktiskt skönja någonsorts struktur och en vilja att ha mål. Inte bara mål som i lopp, utan mål som livsstil.

Det har dykt upp här och där, senaste tiden, om prioriteringar. Inte bara när det har med själva träningen att göra, utan också kring vad man sätter sina pengar på. Jag har ändrat min fritid rätt dramatiskt senaste året, gått från rastlöshet till skön struktur med mycket rörelse. Jag har också börjat placera mina pengar (tyvärr inte i fonder) på sådant som gör min nya livsstil roligare och mer praktisk. Det är lite väl roligt att satsa på bra skor, schyssta kläder och utrustning som underlättar. Faktum är att inför fjällmaratonet är en del utrustning obligatorisk och jag är en sådan som tycker om att vara ute i god tid.

Klicketiklick och så hade jag en löparryggsäck i varukorgen, ett par gaiters och faktiskt ett par nya vanliga löpskor, då mina gamla (som jag köpte för mindre än ett år sedan) är nedslitna. Ryggsäcken och vristskydden ser jag extra mycket framemot att få hem, de borde komma denhär veckan.

Diamonds are a girls best friend. Öh, skulle inte tro det! Ge mej ett par snyggt, blommiga gaiters och en osexig rygga så är jag igång.

Väldigt framgooglade bilder
Annonser

6 reaktioner på ”pryligt värre. och lite annat.

 1. Snyggt! Jag älskar att unna mig sådant som gör träningen roligare. Och det är det enda jag vill ha nu för tiden. Tränings-pryttlar. Som en fin BH eller ett par grymma tights. Eller ett hopprep från burpeeshop :)
  Just nu är favvoshoppen lululemon.com. Deras kläder är magiska att svettas i.

 2. Precis så. Det ska va gött att leva & träna. Har dreglat på lululemon och kommer säkerligen slå till snart, har läst mycket gott om dem.

  Inte alls lika intressant att behöva jaga ny kjol eller suckamitthjärta en ny glittrig top… ;)

 3. Åh. Jag är också nyfiken på Lululemon. Så underbart att shoppa träningskläder. Speciellt färgranna sådana. Älskar skorna! Vill ha ett eller alla par träningstights från teekigram. Världens finaste mönster. Och gjorda av PET-flaskor! Kolla in. http://teeki.com/shop/hot-pants/ Märker att min puls går upp. Tydligen går jag också igång på det här. Kramen.

 4. Oooo, syndigt snyggt!
  Får helt enkelt revidera garderoben och bli världsbäst på att klä mej i sköna yogaclothes eller smidiga, pumaliknande träningskläder utan att någon förstår vad det är jag egentligen har på mej. Typ, kvinnan som får leopardmönstrande yogatights att se ut som jeans ;)
  Peace, soul & Love Pamela!

 5. Jag kikar också runt efter en bra, välsittande rygga/väst. Var köpte du din och vilken modell är det? *nyfiken* :-)

 6. Jag fick tipset via I am miss Evil och blev kär direkt:
  http://www.ultimatedirection.com/p-601-sj-ultra-vest.aspx
  Exakt något sådant jag letat efter och hoppas på att den sitter som det smäck jag föreställer mej :)
  Ville också ha en produkt, som det finns lite mer garantier att fyller sin funktion än något ”random billigt” som inte levererar. Kan ju inte annat än lita på Scott Jurek, det är ju hans rygga/väst :)
  Beställde från http://www.ultramarathonrunningstore.com/ och väntar att paketet kommer vilken dag som helst, yey!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s