trubbel med kommentarerna?

Fick ett mail.
Det verkar som att det krånglar ibland (ofta?) när man vill kommentera hos mej? Är det så?

Jag kan själv uppleva hos andra att blogspot:are att kommentarer kan försvinna ut i tomma intet, att jag inte ens kommer så långt att jag ska bevisa att jag är en äkta människa och inte en robot.

Är det så att du hör till dem som inte får sagt det du vill här hos mej, låt mej veta. Maila ninasyogamudra@gmail.com och berätta vad du kommenterar som (blogspot:are, wordpress:are eller vad det nu kan vara), så ska jag försöka reda ut härvan.

tack ♥

Annonser

4 reaktioner på ”trubbel med kommentarerna?

  1. Ja, jag gillar verkligen inte blogspots system. Dels kan jag inte kommentera med wordpress från telefonen och dels är det sånt knöligt säkerhetsförfarande med knasiga koder. Jag är förresten för lat för mejl, därför skriver jag här :) Och säger alltså lite emot mig själv, hehe…

  2. Ja, du vet ju att jag har problem :) Men jag testar att kommentera och ser om det funkar….

  3. Den senaste tiden har blogspot dessutom uppfört sig rätt märkligt, så jag går i funderingar om att byta till wordpress – ska se om det blir något av det eller om det faller på lättja ;) Jobbigt också att byta adress överlag, men värre saker finns det ju att angsta över.
    Tack för din feedback hursomhelst!

  4. Nu kom den ju fram iaf! Märkligt detdär….
    Tack för att du kavlade upp ärmarna och mailade, får se var det mynnar ut :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s