ut bara. santosha.

Varmt är det ju inte, men jag har väntat som tokig på att få springa igen. Köld hindrade mej inte förra vintern och inte tänker jag det låta hindra mej nu heller. Jag ser en märklig tjusning i att ta naturens krafter för vad de är. Visst, jag har bestämt mej för att pröva löpband på gymet, men då måste jag in till stan och det i sig känns helt dumt. Så jag kör den naturliga varianten tillsvidare.

I mitt stilla sinne har jag bestämt mej för att springa varje dag nu. Som en liten, inspirerande utmaning. Inga långa rundor och inga tankar kring tid. Bara snöra på skorna och göra det. 6 km igårkväll och 7 km idag. Kort och gott. Mössa på huvudet, termotightsen på och tub kring nacken som jag drar upp över munnen och andas genom. Så skönt att jag är alldeles till mej.

Och förbaskat fint är det ute också.

Lite styrka på det och rörlighetsträning som efterrätt. Helt perfekt. Och Alexandra, din ägglatte är ljuvlig. Den mättar och håller mej på raden hur länge som helst. Perfekt för den springande kroppen, och magen.

Nu lördagkväll. Sådär som jag allra helst vill ha den. Soft, enkelt och skönt i hela kroppen. En ny bok dessutom, som jag tänkte lära mej ett och annat ur – ser ut att bli bästa stretch- och rörelsehandboken inför kommande utmaningar. Tacksam och nöjd. Santosha.

Annonser

4 reaktioner på ”ut bara. santosha.

  1. Ägglatten. Ja den är mitt bästa! Glad att du testade! Bilderna är ljuvliga, och din plan låter helt underbar! Run Nina run! ;)

  2. Du fick också se solen lite! Den här veckan har springsuget kommit tillbaka till mig också, men åh vad frustrerande när man inte kan komma ut! (Är ensam en del, kan ej lämna V när det är mörkt). Men snart så! Soft, enkelt och skönt i hela kroppen, bästa känslan! Ha en lika fin söndag, kram!

  3. Ja, solen ♥♥♥
    Allt har sin tid, fast det vet du ju redan – KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s