den kalla tystnaden.

Det är tyst när det är såhär kallt. Kallt och vackert. En otrolig tystnad i skogen. Det bara knäpper omkring en. Rofyllt. En liten svängom även idag, lunkande, stillsamt. Skönt och väldigt avkopplande.

In i värmen och det bästa av allt. Yoga. Jag önskar att varje söndag var såhär. Möjlighet att rulla ut yogamattan när solen går neråt. Bara vara. Bara göra. Bara andas. Ett avslappnat flow.

Nu får det bli måndag bäst det vill. Ska dessutom på massage imorron. Hej skönt-ont!

Annonser

2 reaktioner på ”den kalla tystnaden.

  1. Nina. Att du springer hemmavid och inte på ett löpband är din främsta styrka som jag ser det. Att andas syre utomhus och verkligen vara i naturen, det är svårslaget. Och ja, det är vidunderligt just nu. Jag är ju en vinterälskare och det kunde inte vara bättre väder att komma hem till. Och ha det (o)skönt på massagen :)

  2. Åh, så glad dina ord gör mej! För jag vågar knappt säga det själv – att jag faktiskt känner det som en styrka att välja naturen framför fyra väggar, golv & tak. Är stolt över det :)
    Och jag är också glad att jag kommit så långt i min ovilja mot vintern att jag tycker dethär ändå är helt okej, come on liksom!
    Kram ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s