inte tolka drömmar.

Nåt sånt ikväll, kanske?!

Har förstått via mina yogalärare, att man gärna kan låta bli att tolka sina drömmar. It is what it is liksom.

Kan ändå inte låta bli att undra hur det ska gå på yogan ikväll, eftersom jag drömde om en hysterisk klass i natt. Asanas, som var omöjliga att visa och hur meditationen skulle gå till var jag inte kapabel att förklara. Var dessutom tvungen att kolla upp hur ett mantra gick på telefonen, som visade sig innehålla en massa siffror, vilket gjorde det lite svårsjunget.

Ja herregud.

Googlifierad bild.
Annonser

12 reaktioner på ”inte tolka drömmar.

 1. Ha ha, kan riktig se dig framför mig…! Tur att det inte var en sanndröm & du kommer sitta där längst fram & glänsa precis som vanligt. Kramen!

 2. Jisses!…ja, själv försöker jag låta bli att fundera på varför jag hela tiden drömmer om toaletter…men men.
  Kram

 3. Hahaha, ta det lugnt!

 4. Ja, herregud! Det där hände mig ofta när jag instruerade aerobics, kvällen före drömde jag typ lika knasiga saker som skulle hända på klassen. Drömmen slutade alltid på samma sätt, att folk gick innan jag hade hunnit börja, för jag höll på med en massa knasigheter.

 5. Så länge du inte får med dig gamla yoga boken ur magasinet att plocka övningar ur nån gång så ;) Kom att tänka på den då jag såg bilden i inlägget :D

 6. Haha, jag lovar!! :D

 7. …och jag drömmer typ aldrig om yoga, därför var det så komiskt :) Fast det gick bra ikväll!

 8. Alla överlevde ;)

 9. Kram och tack för din övertygelse :) *♡*

 10. Åh, jag älskar att drömma! Det kan hända så sjukt intressanta saker när jag sover. Ibland tänker jag att om jag skulle vilja sluta vilja leva vanliga livet skulle jag i alla fall alltid vilja fortsätta leva för mina knasiga drömmar, haha.

 11. Blir nästan lite avundsjuk, för jag drömmer så lite. Eller ja, jag minns inte vad jag drömmer.
  :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s