som en vanlig människa.

Ibland måste jag påminna mej själv om…

 • att alla inte kliver upp i svinottan och mediterar varje dag
 • att det inte är naturligt för alla att bara sådär bestämma sig för att springa minst 5 km minst 6 dagar i veckan
 • att alla inte tänker på kroppen som ett energisystem, med meridianer, energicentrum och -kanaler
 • att det dessutom inte är greppbart att ont i axeln och ett stelt skulderblad faktiskt kan bero på något som hände för fyra år sedan
 • att alla inte begriper vad jag menar när jag säger man måste ingenting
 • att det inte är så självklart att man tycker om sig själv, som man är
 • att alla inte läser innehållsförteckningen på allt i butiken och/eller ser på youtube-klipp, som visar hur man tillverkar margarin
 • att alla inte läser samma bloggar som jag gör
 • …eller överhuvudtaget har samma flöde, som jag har i mina skärmar
 • att jag faktiskt lever i min egen lilla skyddarverkstad och att andra lever i sin
 • att alla inte begriper att en del faktiskt inte kan dansa eller ens koordinera arm och ben i något som kunde likna ‘takt’ (med en del menar jag mej själv)
 • att en del tror att man måste ge upp när man närmar sig fyrtio och lyfter på ögonbrynen när jag pladdrar vidare om mina mål, att man visst kan få synliga armmuskler av styrketräning och att det bara är roligt att ha ett fjällmaraton framför sig
 • att alla inte uppskattar långtråkiga helger hemma, helst hasande runt i yllesockor och med låst dörr
 • att alla inte gillar kokosolja i kaffet
 • att alla inte fattar hur man kan punga ut så många pengar på ett par kompressionsstrumpor
 • att alla inte går igång på tanken att lyfta sin egen vikt i marklyft
 • att jag inte är riktigt som en vanlig människa alla gånger…

but I love it.

Annonser

18 reaktioner på ”som en vanlig människa.

 1. :) Vilken inspirerande lista! Ja alla har vi ju vår egen lilla bubbla – det är bara att konstatera! Samtidigt får man ju också konstatera att en del människors bubblor är jävligt små, trångsynta och dystra, men det kan man ju heller ingenting åt man får bara vara glad för att man själv inte befinner sig i en sån! :)

 2. Precis så.
  Så glad att jag växt ur min egen, mest trånga, bubbla och med det kom också en större förståelse för andras bubblor :)
  Har den senaste tiden stött på så många situationer då jag ”glömt” bort att alla inte kan läsa mina tankar, se in i min hjärna (eller läser min blogg, haha), så det var värt ett eget inlägg. Note to self liksom.

  Förresten, din blogg ♥

 3. Så kul att ni pratar om bubblor här i kommentarerna. Har tänkt mycket på vad jag tar in i min egen bubbla, vad jag säger & tänker. Alla är olika & tur är väl det. & Nina det är härligt med all energi & kraft runt dig. Jag blir bara så glad, heja heja!! Kram

 4. Varit en del ”på tal” in da bloggsfär senaste dagarna, om hur man uppfattas som tränande/yogande etc. människa och hur det inte alltid bemöts med silverhandskar. Intressant fenomen. Själv skrev jag dethär med glimten i ögat och gläds åt att jag alltmer vågar stå för den jag är – och om det i sin tur inspirerar någon att göra detsamma så blir jag bara hjärtevarm ♥
  Kram och tack för din härliga pepp!

 5. Ha ha du är alltid lika inspirerande…om du än springer som en toka, mediterar eller dricker kaffe!
  <3

 6. Javisstja! Ja just så. Men de höjda ögonbrynen på min arbetsplats har bytts ut mot nyfikna frågor och glada ögon. Jag kör på och är glad åt alla som gör det! Kram kram du energigivande männska!

 7. Haha, jo det är lätt att glömma. Och ibland svårt att förstå. Hur kan man inte älska att hasa omkring i yllesockor på helgen liksom? Eller alla dagar egentligen….

 8. Va!? Gör inte alla det där, menar du? Kanske därför alla tycker jag är så konstig :-)
  Älskar detta inlägg! Jag tycker det är så underbart när det blir uppenbart att alla är så olika. En del kör modelljärnväg, andra brevväxlar med mördare och några gör sånt på din lista (inklusive mig själv då).

 9. Nej, men varför ska man vara som andra människor för….? ;-)))
  Hur gick det med löparbandet förresten? Överlevde du?

  Kram M

 10. Jag är så gärna en toka, på det bra:iga sättet :)
  Kram!

 11. Samma här också. Inte möter jag så många höjda ögonbryn längre, men när jag möter dem så påminner jag mej själv ;)
  Kramkram!

 12. Först svett och allt det andra härliga, sen yllesockor. Varje dag ;)

 13. Eh, jag skippade Det gymet till förmån får att springa till gymet härhemma och springa hem igen. Winwin! Rapport på gång ;)

 14. Vilka är de vanliga människor, egentligen? Jag inser allt mer att… tja… dom inte finns. :) Alla är vi helknäppa, fast på olika sätt.

 15. Jag var rätt vanlig förut, hehe :)
  Skämt åsido, det är sant, vi är alla som vi är och det är helt jätteokej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s