lätt att lyfta tungt.

Jag hade två mission när jag åkte in till stan imorse – köpa nya människokläder och för att kliva ur myszonen och testa springa på löpband. Check på det första, plus ett par bitiga träningstajts (dedär suddiga här ovan). Gymet sket jag i. De öppnar först tolv på lördagar och då var jag redan vrålhungrig och hade utomhusabstinens.

Sagt och gjort. Åkte hem istället. Njöt en bit lax, en avokado och en mycket god kopp kaffe. Packade löpryggan med gymskor & vattenflaska och sprang en omväg till lillgymmet i byn. Så behändigt att jag knappt vet vilken fot jag ska stå på. Rev av mej ett lager kläder, bytte skor och var genomvarm när jag äntrade gymmet. Perfekt.

Marklyft och knäböjar. Persade i båda. Bänkpress – persade.
Kan jag både gå och röra armarna i morron är det en bonus.

Har för övrigt aldrig upplevt någon liknande stank, som det var i idrottshallen idag. Ishockeymatch på gång och spelarna värmde upp både på löpbanan och inne i gymet. Kläderna de hade på sig doftade inte precis sommaräng. Herre min skapare. Fast jag undrar om det inte var testosteronet, som dallrade i luften, som gjorde det så lätt att lyfta tungt idag. Måste pricka in nästa match också. Fast då tar jag doftsaltet med.

Att springa hem sen är en annan historia. Dethär går ju lätt, tänkte jag, efter de hundra första metrarna. Sen slog after tränings-koman in. Fast hem kom jag och på någon vänster kändes omvägskilometrarna*, som en perfekt nedvarvning. Så utan att ha testat (ännu), så föredrar jag nog alla gånger utomhuslöpning. Dethär upplägget är outstanding.

*) Har knappt 1,5 km till idrottshallen/gymet, men för att få till minst 5 km blev det lite omvägar.
Annonser

8 reaktioner på ”lätt att lyfta tungt.

 1. Coola brallor! Känns som dom springer snabbt!

 2. Grymt! PR! Fanns det en klocka att ringa i? Annars ringer jag i vår för dig i morgon! :)

 3. Assnygga! Bra jobbat! hoppas du slipper stappla fram imorgon. Jag har stapplat i två dagar efter mitt pass i torsdags. Aj, aj, aj. Det känns att man lever i alla fall!

 4. Känner jag också. Måste vänta på en hel del mera plusgrader först :P

 5. Jaaa, jag är lite dålig på att våga fler kilogram :) Men igår vågade jag och nu kan jag knappt vänta tills jag vågar ännu mera. Du får ringa för mej ♥

 6. Inte stappel (finns säkert inget sånt ord ens?!) i benen ännu, men jag vet att jag har bröstmuskler iallafall, haha. We're alive!!

 7. Vem är det som är inspirerande?!
  Wow, vad PB du fick till! Grattis! :-))

 8. Nästa tröskel att krypa över är att säga högt vilka siffror det handlar om ;)
  men tillsvidare myser jag på i min egen bubbla!
  Tack ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s