inte så soligt, men gott ändå.


Söndagmorgon. Blodgrape. Solsubstitut och gott.

Hade långpass på hjärnan när jag vaknade, men tänkte om och bad truliga tonåringen följa med på en lång promenad istället. Tandagnisslan & say no more, men ut kom vi. Sidovindar från armageddon innan vi travat över åkrarna och var inne i skogen – det svider ännu i mina kinder. Hade sett ut en skogsväg på kartan, som jag inte gått förut, men gav upp tanken när jag insåg att det skulle ta halva dagen innan vi var hemma igen. Mej hade det inte stört, men resten av sällskapet var inte fullt så roat.

Men I skolen göra som I tänkt.

Såg framför mej hur vi istället forcerade obanad terräng några minuter och på så sätt slapp vandra den krokiga grusvägen. Hah. Jag låter snart någon ingenjör lobotomera min telefon, vars gps tydligen inte gillar höga furor och låga moln. Så stod vi där. Vid en helvetesklyfta (dike till brädden fyllt med gult, simmigt skogsvatten). Någonstans här piggnade tonåringen till. Apförbannad mor är tydligen väldigt underhållande.

Lycka när det åter finns något konkret att luta sig mot.

Sat Nam, vi kom hem efter nio långsamma kilometer. Aldrig har en soppa gjord på sötpotatis, broccoli, röda linser och persilja smakat så gott. Dessutom lyxigt spetsad med kokosgrädde.

Annonser

7 reaktioner på ”inte så soligt, men gott ändå.

 1. Blodgrape och handstående. Som hemma hos mig :)

 2. Ja. Och truliga tonåringar dessutom.

 3. Vad bra vi har det :D <3

 4. Nio km med trulig tonåring!? Jag är impad! Kram

 5. Hon är som jag. Första kilometrarna suger, sen går det av bara farten ;)
  Kram!

 6. Vilken härlig dag!! Jag tror på utnötningsmetoden, du vet droppen som urholkar stenen. När barnen är stora kommer de förmodligen själva tjata på sina barn om härliga utflykter i skogen i pinande vind och snö ;-) Gillar verkligen din bild, kanske vore något om man hade haft instagram, #ståpåhänderpåkonstigaställen Hmmm, nu gick jag igång, var ska jag stå på händer nästa gång?

 7. Ja herregud, vad mina föräldrar tjatade hål i huvudet på mej om att jag skulle gå ut, jääääämt :D
  Har en del fjantbilder vad gäller handstående ;) Överlag knasiga bilder på yogapositioner här&där. Bara för att det roar mej ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s