här är jag. välkommen.

a4

Så är jag här. Ett klick bort.

Jag blev väldigt trött på blogger till slut. Tyvärr. Det krånglade med kommentarer och det var inte sällan andra bekymmer. Dessutom hade jag sneglat mot wordpress redan när jag bytte adress för lite mer än ett år sedan, men då fortsatte jag i gamla hjulspår ändå. Nu är jag här hursomhelst och jag hoppas att både jag och du ska trivas!

Känns litegrann som en nystart. En ny början på ett liv, som bara blir roligare att leva hela tiden.

Återstår bara för dej att uppdatera din länklista, din bloglovin’ eller var du brukar hitta mej. Det är lite småjobbigt, jag vet, men nu har jag tänkt stanna här ett bra tag. Stay tuned alltså!

Google står för illustrationen idag.

Annonser

20 reaktioner på ”här är jag. välkommen.

 1. Wow vilken snygg blogg! Har du fixat den själv? Jag har uppdaterat hos mig. Jag hänger med:-). Kram!

 2. Hänger med dig så klart. Fattas bara annat <3

 3. Har du eget domän eller vad det nu heter? Tänkte då adressen är .com
  Snyggt :)

 4. Jag tyckte väl det!
  När jag kommenterade på inlägget om podden var jag som ”hmm vänta nu det här är inte hennes bloggadress”.
  men nuuu är jag med och klart jag fortsätter hänga med

  • Hehe, jag hann tänka femtielva gånger att var har jag lyckats läcka denhär adressen nu då, innan jag var klar med allt :D Märkte sen att wp snällt meddelar när man blivit länkad till, visst?!
   Glad att du är här hursomhelst ♥

 5. Klart jag är med! Hoppas du blir nöjd med wp. Har min hemsida på wp men tycker den är krånglig.., Samtidigt har jag problem med kommentarskrångel hos mig. Kanske något man får leva med?! Hursom här kommer jag att hänga!

  • Blogger är enklare, helt klart. Det är nog därför jag tvekade till wp in i det sista. Saknar en del funktioner, som bara finns bakom prislagd spärr, men på det stora hela är jag nöjd såhär långt. Att jag dessutom kunde skapa en egen domän avgjorde.
   Vi fortsätter hänga, kram!

 6. I’m all in!! <3

 7. Ahhh, ny blogg! Så fint! Ska genast uppdatera blogglovin-flödet, så jag inte missar något!

 8. Fin din nya blogg är! Ska länka. : )

 9. Ah, vad roligt att du blev en wordpresser istället ;) Himla mycket smidigare. Jag lägger till dig i listan direkt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s