att gå inåt.

Nästa helg befinner jag mej i Stockholm för att delta i den kundaliniyogiska vita tantran. En hel dag med meditationer. Det är med skräckblandad förtjusning jag åker. Jag valde att inte göra vita tantran under själva yogalärarutbilningen, eftersom det kändes fullt tillräckligt med pendlandet till Umeå. Nu måste jag få den gjord, eftersom det är den sista pusselbiten innan jag får min certifiering. Fast det vilar inte bara en måste-känsla över resan.

Jag har ingen möjlighet att själv gå på yogaklasser härhemma. Inte kundaliniyogiska. Min egen input behöver jag söka på annat håll och inom mej själv. Därför ser jag mycket framemot ett sammanhang nu. Få tanka för egen del och vara i den yogiska energin.

Dessutom kommer jag få träffa kära kollegor. Härliga människor, som jag gått utbildningen tillsammans med. Bara det att få krama om dem!

Känner också hur innerligt gärna jag verkligen vill gå inåt nu. På djupet. Genomleva, överleva och njuta de djupa meditationerna. Säkerligen ingen enkel dag, en del meditationer kommer vara utmanande både fysiskt och mentalt. Men det är bortom utmaningen, som utvecklingen och energipåfyllningen väntar. Så jag är inte rädd, mest bara beredd och fylld av respekt inför det som möter mej där på Quality Globe Hotel. Sat Nam på det.

Annonser

3 reaktioner på ”att gå inåt.

  1. Har raderat typ 5 olika början på den här kommentaren, allt blir så hej och hå klämkäckt ”Ha det sååå jättebraaa” och sånt … äh du vet vad jag menar… Njut! och allt det… Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s