kommentarerna…

nocomment

En av orsakerna till att jag blev med wordpress-blogg var allt krångel med blogspots kommentarssystem. Nu lär det krångla lite här också och jag har nu som WP:are ofta problem att kommentera hos er, som har blogspot-adress. Det är tyvärr inget vi kan göra något åt.

Jag har googlat runt lite och en del av problemet verkar ligga i våra surfplattor och mobiltelefoner. När jag använder min laptop så är det sällan problem, men när jag försöker kommentera via iPad eller mobiltelefon så händer det alltför ofta att kommentaren försvinner ut i tomma intet. Ibland orkar man krångla, ibland inte – och då blir en del osagt, tyvärr. Men vi läser ju ändå hos varandra och vi tycker ju ändå om varandra, eller hur, så we’ll keep up the good spirit så gott det går. Förhoppningsvis ska detta fixas till på högre ort småningom.

Jodå, framgooglad bild. Igen.

Annonser

5 reaktioner på ”kommentarerna…

 1. Jag drabbas även av detta, precis som du. Det jag har klurat ut att det handlar om till viss del är att du behöver logga in för att kommentera. Även om du vill kommentera anonymt, som en del har hört av sig till mig och sagt. Man skaffar sig helt enkelt inte ett google-konto för att kommentera på blogspot eller ett wordpress-konto för att kommentera de bloggar som ligger där. Men som sagt vi läser hos varandra, men jag är ju en sucker för kommentarer och älskar att både kommentera och att få andras tankar och synpunkter!

  • Just det. Det glömde jag skriva – det lönar sig att se till att vara inloggad överallt innan man börjar bloggläsningen, då funkar oftast också kommenterandet bättre. För är jag oinloggad och börjar knapra in en kommentar hos nån, och tvingas logga in där och då –> garanterat trubbel.

   Så låtom oss vara inloggade!

 2. Jo, emellanåt krånglar det. Nu surfar jag OFTAST från laptopen så märker inte av det så mycket men…
  Tycker generellt att wordpress är trevligare ”att titta på” än blogspot. Kan inte säga exakt varför… ;-)

  • Ja, det finns något ”fräscht” över WP, samtidigt som det förstås ligger i bloggägarens händer att utforma sin layout så att den blir inbjudande. Hur som, må våra kommentarer komma fram ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s