alltid värt.

Bild

Jodå, Vita Tantran gör sig fortfarande påmind. Effekten finns som en underliggande ton i allt jag gör. Återigen inget som syns utanpå, men som är väldigt påtagligt inuti. Vi blev uppmuntrade att plocka fram något i vårt liv, som vi ville förändra till det bättre och sätta positivt fokus på. Renew to be new – när gammalt är utrensat finns alla chanser att fylla på med bra feelis och nya intentioner, både i stort och smått. Jag fick direkt en väldigt klar bild för mej vad jag ville satsa på.

Och jag känner det i hela mitt väsen. Så tydligt. Förvånas över hur lätt det var att programmera om i det lilla och uppleva förändring med en gång. Tacksam är bara förnamnet. Dethär är något väldigt personligt och jag delar bara ytligt med mej, men vill ändå lyfta fram meditationens kraft. Bara det att svänga på en tanke och så landar livet på ett helt nytt sätt. Jag tror det kallas magi.

Jag har nånsorts effekt med mej i min meditation nu också. Densamma, som jag fortsätter traggla varje dag. Den fick helt plötsligt nytt liv. Jag kommer djupare i andningen och djupare i stillheten. Lättare att hitta shunia (vår nollpunkt och inre stillhet där allt får och är precis som det ska vara) och bibehålla neutraliteten med in i dagen. Som sagt, inget som syns utanpå, men som desto mera bubblar inuti och påverkar allt jag tar mej för.

Efter helgen har jag också rent fysiskt varit tröttare. Segare. Som om träningsvärken i meditationscellerna vandrat ut i musklerna. Såklart påverkas kroppen alltid av att resa, även fast det inte är till andra sidan jorden, men ändå. Tycker det är vansinnigt fascinerande hur tydligt allt hänger ihop och förstår inte för mitt liv hur jag någonsin kunnat blunda för det. Så jag har mest bara hasat runt i veckan, skönt det också. Unnade mej muskelvård igårkväll, eller jag använder hellre ett ännu finare ord, som jag snubblade över i en blogg nyligen, muskelmeditation. Rakt in i hjärtebiblioteket med den definitionen. Kroppen behövde verkligen rullas över foamrollern, bearbetas med tennisboll i de mer knepiga partierna och sträckas ut med hjälp av ett yogabälte. Det är inte en helt underbar bearbetning alla gånger, men känslan efteråt är som att ha genomfört ett hårt träningspass. Mjukt och varmt överallt. Som muskelmeditation typ.

Meditation är da shit. Alltid värt.

Annonser

6 reaktioner på ”alltid värt.

  1. Muskelmeditation och meditationsceller :-) Du får nog skriva en egen ordlista snart! Vilken härligt känsla du verkar ha efter din helg, förstår helt känslan efter resan. Det kostar på, alla intryck, själva fysiska resan och det du var med om. Då är du värd att hasa runt. Kram!

  2. Skönt med dina ord, jag tragglar med en meditation nu, ups and downs, men alltid värt.. och härligt att du har magi! Kram

  3. Som vanligt gör du mig sugen på mera meditation…Universum som säger något till mig. Sat Nam! Stor stor Kram syster Nina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s