packar kappsäcken igen.

Jag har varit så trött idag att det inte liknat någonting. Väcktes av plogbilen utanför fönstret alltför tidigt och jag som hade behövt sovmorgon. En verkligt trög vecka ligger bakom, dagarna har radats på varandra – klivit upp på morgnarna, lagt mig om kvällarna och inte så mycket mer. Inget jag djupanalyserar, emellanåt är man trött. Helt enkelt.

Fick till en powernap på eftermiddagen, en sådan där angenäm variant med dregel utsmetat på kinden. Och livet återvände.

Det är liksom ytterligare en resa på gång. Jag åker till Luleå med dottern imorron på en liten sportlovsresa. Äkta hälften har nöjet att få jobba och måste stanna hemma. En mor & dotter grej alltså. Bo på stadshotellet, shoppa lite lojt sådär, kanske göra några åk i Måttsundsbacken (lagom för rookies som vi), gå långa promenader, nörda runt i hotellets gym och träffa kära yogavänner ♥. Hotellfrukost inte att förglömma! En verkligt laidback resa, utan måsten.

Bara det att jag inte hade packat ett dyft innan nu i eftermiddag. Så olikt mej. Jag som planerar och organiserar alltför länge på förhand annars. Å andra sidan är det lite annorlunda att fast kunna slänga in sina penaler i bakluckan och köra iväg, än att behöva fixa till en packning som ska checkas in på flygplatsen. Viloresa var det alltså.

Annonser

4 reaktioner på ”packar kappsäcken igen.

  1. Vad najs! Det brukar bli som allra bäst när man gör så där, i sista minuten (säger jag, kontrollfreaket). Hoppas ni får det riktigt slappt och härligt!

  2. Låter underbart. Trevlig resa!! Kram

  3. Trevlig resa!!!
    Kram

  4. Tack snälla ni ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s