i have a dream.

Jag har en plan. En inbyggd gps. Dethär är året då jag går in för att rubba mina cirklar i både mindre och större sammanhang. Mycket säger jag inte så högt att någon hör det, för jag hör till dendär lite vidskepliga skaran, som gärna vill få en del konkret avprickat innan jag vill och vågar dela vidare.

Jag jobbar ju heltid och det har jag alltid gjort, förutom ett läsår då jag fungerade som yogalärare 24/7. Det stör ju fritiden litegrann… Det gör också att jag är en prioriteringarnas mästarinna. Jag vill leva fullt ut och när jag loggar ut från jobbet gör jag verkligen det också. Det är då jag satsar på mina hjärtesaker.

Jag har en dröm. Förstås. Att småningom skapa en tillvaro där jag kan försörja mej på mina hjärtesaker, samtidigt är jag inte intresserad av att jobba häcken av mej för att få livet att gå ihop. Jag är inte heller beredd att ge avkall på glädjen, lusten och lågan, vilket kan vara faran om man går in för att leva på sin hobby.

Så jag har inte bråttom någonstans. Jag prickar istället av små delmål, sätter utropstecken när ytterligare en hörnsten är placerad. För som sagt, jag har en plan.

Just nu är det lite extra pirrigt, utan att jag riktigt kan sätta fingret på varför. Det rör helt enkelt bara på sig. Framåt. I den riktning jag har stakat ut.

Bara det att jag precis anmält mej till en liten början i resan mot att bli löpcoach. För jodå, det är något jag velat ett bra tag redan. Kruxet är bara att jag vill gå en utbildning på svenska eller engelska. Inte finska.

20140302-123951.jpg

Kontaktade den löpcoach, som besökte mitt wanna be-löpargäng förra våren, och han tipsade om en Pose Method Workshop senare i vår. Jag behöver bara åka någon mil och bara offra en fågelkvittrande lördag. Perfekt. Någon löpcoach blir jag inte, men det är ändå en fördjupning. I bästa fall utvidgas workshopen till en coachutbildning och då hoppar jag på ifall logistik och ekonomi tillåter. Lite småspännande sådär.

Andra trevliga tecken på en roligare tillvaro är också på gång. Jag tackar och tar emot. Och berättar allteftersom. Tjohoo.

Annonser

12 reaktioner på ”i have a dream.

  1. Vad spännnade!
    Och det är klokt att ta det i små steg. :-)

  2. Herrlit med planer! Tror bestämt jag ska plita ner en ny visionboard. Alltid lika roligt.

  3. Lite teaser ;-) Vad nyfiken jag blir nu, men det andas positivism och nya spännande saker. Vad roligt med din workshop, ett steg i den riktning du vill!

  4. Har också gått en workshop i Pose, fantastiskt spännande och många aha-upplevelser utlovas. Är det med Mr Romanov himself?

    • Det lär inte vara Romanov. Så vitt jag förstår är det inte inte bombspikat vem som kommer från Pose – en förutsättning är att vi blir minst femton stycken, vilket inte ska vara helt omöjligt (hoppas jag!!).

  5. Löpcoach! Du tar ständigt nya kliv. Det är underbart att läsa, du kommer att skapa precis det som du vill jobba med och då kanske det inte känns som du jobbar livet ur dig :) För mig är det mer och mer så. Kram!

  6. Jag tror jag är anmäld till samma kurs som du :) Om det är till Norvalla du ska? Hoppas det blir av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s