min dag. kort och gott.

20140309-193614.jpg

Vaknade tidigt som vanligt. Jag är ingen sjusovare hur gärna jag än ville. Fint att då ha yogamattan som tillflyktsort när resten av världen ännu sover. Yogade och planerade klart veckans yogaklasser i samma svep. Den bästa stunden för koncentration och intention är direkt efter yogan, då faller oftast alla bitar på plats och frågetecken rätas ut. Vips är spellistor klara, sekvenser bestämda och meditationer självklara.
And once your sadhana is done you are free to do whatever you want. Gookaffe med massor av skummad mjölk, blädderblaskor och väldigt mycket långsamhet.

20140309-194359.jpg
Yogalärare check. Animalska tights check. Verkligen inte matchande sockor check. Rörig hall check. Wahe Guru, som jag längtat efter mina yogisar! Nästan en månad sedan senaste klassen. Idag söndagsstillhet med massor av pranayam, stillhet inuti och smått magisk mediation. Jag mår så bra av att få dela yoga! Det gör mej så mjuk och varm inuti, som det bästa smörjningsmedlet. Och skulle jag komma trött till en klass, så går jag därifrån som ny. Alltid.

20140309-194900.jpg
Under denhär magiska himlen körde jag sen hem från yogan. Välsignande.

Annonser

14 reaktioner på ”min dag. kort och gott.

 1. Hej!
  Hittade hit via En aning om yoga. Jag har funnit den medicinska yogan i år och det var precis vad jag behövde. Nu dras jag till alla bloggar som skriver om yoga, jag slukar allt.
  Må så gott!

 2. Ser myyysigt ut! :)

 3. Åhh vilken magisk himmel du bjuder på!!

  Ha en fin vecka!!
  Kram Lotta

 4. Härligt att du skriver om att må bra över att få dela yogan. Det är samma för mig, jag får ny energi och mår mycket bättre efter mina yogaklasser. Ynnest! KRam

 5. Den himlen, helt magisk!

 6. ♥ Wahe Guru ♥

 7. Den där himlen är fantastisk. Ja det ger mycket att undervisa. Jag har några grupper i veckan och kan se när jag tittar bakåt hur mycket jag faktiskt lärt mig av just undervisningen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s