länkkärlek, träningsglädje och bra val.

Bild

Idag och många andra dagar läser jag hos Jona, hon är en outsinlig källa till yogisk inspiration. Just nu är hon i Indien och jag suger i mej varje ord, varje stämning och varje bild. Hon är också en av de starkaste och mest målmedvetna träningstjejer jag vet. Var jag tvungen att välja en förebild, skulle det vara Jona. Alla kategorier.

Idag har jag skrattat på gymmet, sådär så tårarna nästan började spruta. Hade träningsdejt med en annan tjej och vi lyckades vara precis sådär blondindumma, som man bara kan vara (fast hon är brunett). Träning är kul! Ännu roligare när man vågar bjuda på sig själv. Vad som hände tänker jag däremot inte bjuda på. Kanske om ett par år?!

Idag har jag konstaterat att det hänt saker på matfronten. Nästan lite obemärkt sådär. Kanske är det vårkänslorna, som gör att lusten till mat växer, bra mat. Eller så har det att göra med #bravalnyavanor – en bloggutmaning, som jag inte sådär jätteaktivt bestämde mej för att hänga med på, men som jag ändå följer lite på sidan om. Hursomhelst känns mars lite som en nystart.

Idag har jag letat malas och armband med mission på Etsy.com och kommer nu vänta otåligt på mitt paket.

Idag gråter jag över prestationerna och lyckan i Paralympics. Vilken power som finns! Hur stark en människa kan bli, inifrån ut.

Annonser

2 reaktioner på ”länkkärlek, träningsglädje och bra val.

  1. Tack för tipset! Har letat förgäves efter malas utan att lyckas. :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s