lösryckta tankar.

20140324-195719.jpg

Sovit lite sämre senaste veckan. Månen har kanske viss andel i lakansnurret, men tänker att jag inte tilllåter den att styra (och störa) min sömn alltför mycket idag. Stäng ögonen liksom.

Lätt rastlös. Vill framåt. Stör mej på att det enda som hindrar mej är jag själv. Snurrar i yogan på liknande sätt som i min ytliga sömn. Något knackar på dörren, helt klart, vet bara inte vad. Ännu.

Träffar en vän från studietiden. Vi pratar om förr, men också om nu. Hur vi båda gått från prestationsprinsessor till något mer avslappnat. En ynnest att få prata om sådant, som inte går att prata om med någon som inte gjort samma resa. Ett samtal, en eftermiddag. Guld värt.

Fått malan jag beställde. En enkel med aum-symbol. Har inte ännu hittat Den med stort D, ävenom jag prövat flera under yogalärarutbildningen – min ena lärare gör oerhört vackra och kraftfulla malas. Tillsvidare har inte någon varit min alltigenom. Men jag har inte bråttom. Tids nog.

Startat Röhnisch Running School idag med intervaller på gymmets löpband. Märklig känsla att springa inomhus, värmen, den stillastående luften och svett ända ut i hårtopparna. Bubbelglädjen när jag märker att jag hade klarat ännu snabbare intervaller. Bekvämlighetszon hejdå!

Äter chokladkladdkaka och dricker varm mjölk med kardemumma i.

Annonser

7 reaktioner på ”lösryckta tankar.

 1. Åh fin! :-) Jag beställde faktiskt en mala (och ett armband) igår kväll. Snarlik din fast mer grälla färger. Har bestämt mig för att bli mer färgglad nu. ;-)
  Ha en härlig dag fina!
  Kram

  • Jag hade ungefär femtielva i min varukorg när jag klickat genom hela etsy ;) men när jag raderat en efter en, så blev denna kvar. Våren i mej ville ha mjukt, grönt och pastelligt, ävenom om jag annars helst går all in med färg. Känns helt mysigt att ha den hängande kring halsen idag :)
   Kram och ha det så fint du med!

   • Ja jag kan förstå det. :-)
    Idag är det nog lite lättare att sålla bland saker. Man brukar hitta det man ”behöver” och det räcker.

 2. Vilket fint samtal, de kan inte mätas i pengar. Det är skönt med personer är man verkligen kan dela. Jag letar också efter Den malan. Jag tänker som du, att tids nog. Man vet när det är helt rätt, liksom (hur nu något så ytligt kan vara så viktigt…)
  Så gott det lät med lite fika!

  • Vänner och malor… hm, det finns nån parallell där, tycker du inte?! Det är värt att vänta på och man vet när det är The Real Thing ♥
   Kram!

 3. Åhh så fin mala, använder du den när du mediterar? Jag har aldrig provat. Härligt med ett riktigt samtal! och choklad och kardemumma. Hur bra kan det bli liksom? Kramen

  • Jag använder malan som smycke. Har haft ett antal genom åren och tycker om att ha dem med mej hela dagarna (ibland slingrar jag dem kring handleden som armband). Väldigt sällan mediterar jag med dem, ävenom jag i perioder haft mantran som jag upprepat 108 ggr och då är det praktiskt att ha malan som ”räknare” :)
   Kramis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s