dinosaurielår och gympepp!

Bild

Idag är mina lår två dinosaurier som hänger utanpå mina ben. Tunga och aggressiva.

Knäböjde, overhead squattade, marklyftade och frivände för brinnkära livet igårkväll och ni vet hur det är, när det är roligt så brakar man på. Dessutom var det nästan en vecka sedan jag lyfte sist och det är weijj tooo länge. Löpningen tar liksom sitt nu och det är okej, i några veckor (#röhnischrunningschool). Krångligheterna med att ta sig till gymmet gör också sitt till, ja fortfarande, och jag längtar på riktigt efter att ha en egen olympisk skivstång hemma. Att köpa en egen är snabbt inbesparat med tanke på hur hutlöst dyra gymkorten är.

Överlägset roligast igårkväll var ändå herremannen, som står en bit ifrån mej och gör sina frivändningar. Plötsligt vänder han sig mot mej och frågar försynt vilken idrott jag sysslar med, då jag är så vältränad och har sådan fin lyftteknik?! Wått? Där står jag och ser ut som ett fån. Värsta bekräftelseögonblicket. Sen följer en lång diskussion, mellan våra set, om mental träning (han visar sig vara mental tränare), om styrketräning, om yoga, om avslappning och meditation. Bredvid oss härjar en hoodie- och hörlursförsedd kille, som börjar se mer och mer mörkrädd ut och jag undrar vilka frön vår diskussion satte i honom. Helt klart bästa gymupplevelsen hittills. Helt klart skönt att få en otippad bekräftelse på att jag inte är helt ute i rännstenen med min träning. Learing by doing.

Och i helgen ska det filmas. Jag ska filmas. Verkligen overkill med tanke på mitt inlägg i förrgår. Men min lyftarcoach ska få material och bevis på att jag inte bara ligger på soffan eller ännu värre, hittar på konstiga egenheter i mina lyft. Jag vill ha teknikkoll och jag vill göra rätt. Jag gör det ju för livet och för att det är så förbaskat roligt. Tjejer kan!

Befunky:ad bild från http://www.zazzle.co.uk

Annonser

6 reaktioner på ”dinosaurielår och gympepp!

 1. Vilken härlig diskussion!
  Hade betalt (!) för att få se minen på den trejde parten-killen. Haha! :-)))

 2. Fantastisk känsla du beskriver under och efter passet. Härligt möte med mannen där. Roligt med den tredje personen. Och så mycket klokhet i inläggen innan. Blir så glad av att läsa din blogg :)

 3. Kan verkligen känna din stång-glädje:-) Klart du ska ha en egen olympisk stång, det är du värd!

 4. Härligt! Och frivändningar. Det roligaste av allt!

 5. Sitter här och läser de inlägg du skrivit när jag varit nerkopplad :) Och jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag tycker så mycket om det jag läser, mest ditt inlägg om att du stolt ser dig själv i spegeln varje dag. Hurra och heja och allt det andra. namasté!

 6. Ja, detdär passet kändes ju med besked i kroppen ända till igår :D
  Tack för peppande, glada kommentarer!
  Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s