lite rost i rören.

Gomorron. Egentligen ska jag vara ute och springa snabba intervaller just nu, såhär innan jobbet kallar senare idag. Men istället sitter jag vid köksbordet och begrundar min spännande hals. Den är sådär raspig, lite kittlig och allmänt irriterande. Skyller på dottern, som drog hem något från träningslägret hon nyligen var på. Men det är som det är, jag smuttar på honungsvatten och jag vilar, dessutom är jag helt fine med det.

Gick ingen nöd på mej igårkväll heller när jag började känna något var på gång…

Bild

EM i tyngdlyftning på tv kunde inte ha kommit mer lägligt. Ett öga på min inläsning och ett på tv:n. Särskilt nu såhär i början på veckan när de lättare viktklasserna lyfter så är det intressant, sen när bjässarna börjar böja (bokstavligen) skivstången blir det mest bara osannolikt.

Så. Det får bli lite laidback tills halsen ger sitt slutgiltiga svar. Ska precis logga ut och borra ner fötterna i min ullmatta. Stillsam yoga, med förhoppningsvis läkande kraft.

Annonser

2 reaktioner på ”lite rost i rören.

  1. Hoppas det inte blir mer av den onda halsen, kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s