emma och andra skojsigheter.

201404

När det sköna livet är över. Som när tisdagen känns som den längsta av måndagar och man börjar räkna dagar till sommarsemestern. Det skulle verkligen sitta bra med lediga dagar nu. Många, långa. Inte så att det går någon nöd på mej direkt, men jag hör nog till dem som älskar lite extra att vara ledig. Finns så mycket roligt att pyssla med nu, så många galet vilda hästar som galopperar över mej när jag vaknar om morgnarna, rycker mej i tröjärmen och vill ha mej med ut och leka. Just löööv it, men det skulle ju kräva att jag hade lite fler timmar i dygnet än vad jag har nu.

Överst på agendan är att fortsätta knyta ihop höstens yogaretreat med –tadaaa!Emma Öberg. Jag träffade henne för första gången på Ängsbacka Yogafestival för något år sedan och det var på hennes kundaliniyogapass, som jag definitivt insåg att kundaliniyoga är min grej. Min yoga. Mitt kall. Ända sedan dess har jag fantiserat om att bjuda hit henne för en helg, men det var först nu som det var dags. Och jag blev så innerligt glad då Emma direkt svarade ja! Det kommer bli en bra helg, jag vet det redan nu. Vi kommer gå all in med kundaliniyogan på ett sätt som passar både den som redan yogar inom traditionen, men också för den som vill pröva på för första gången. Det är det finurliga med kundaliniyoga, och det svårförklarade, att alla nivåer kan samsas i samma rum och alla ryms med och är delaktiga på ett fantastiskt sätt. Sådär som yoga är överlag, förenande.

Jag hoppas naturligtvis att någon av er vill passa på att komma hit just då, 26-28 september. Just nu donar jag med lokaler och annat praktiskt, men så fort jag har all information som behövs för att anmälan ska bli möjlig, så outar jag det här. Också. Hoppas, hoppas på att det kanske kan bli en liten bloggträff tillika ♥

Sommaryoga och andra roligheter är också i pysselstadiet. Skojsigheter som ger energi och fyller på med Prana. Just nu. Precis exakt just nu – känner jag att jag är på det ställe det är tänkt att jag ska vara. Då menar jag inte i första hand stolen jag sitter på, utan mer energimässigt och kreativitetsmässigt. Det händer saker hela tiden och ävenom inte allt syns utåt (jag är rätt hemlighetsfull angående en del hjärtesaker), så är mycket på gång. Jag jobbar praktiskt med flera grejer och det om något har jag saknat. Att ta i med händerna! Det ena föder det andra och det finns en enorm tillfredsställelse i att få arbeta med sådant, som i så många år puttrat under ytan, men som jag varken haft tid eller ork att ta itu med.

Gå med flödet. Jawohl.

Annonser

13 reaktioner på ”emma och andra skojsigheter.

 1. Åh, det lockar mig verkligen, din yoga med Emma. Tänker att det vore underbart att åka. Du kanske har idéer om vart man kan bo o.s.v. Ett pris, paketpris kanske? Jag håller kollen här på din fina blogg.
  Det är skönt att läsa om din känsla av att vara på pricken där du ska vara, att flödet är på, jag kan identifiera mig med det på sätt och vis.
  Jag funderar samtidigt mycket på hur jag ska ta vissa saker vidare, vad ska avslutas, vad ger och tar energi, hon därinne som är jag är tydlig, jag vill ge plats.
  Ha det gott!

  • Jodå, det ordnar sig med övernattning, paketpris etc. Tanken är att göra allt så smidigt som möjligt för alla inblandade.

   När hon därinne kliver fram blir allt mer självklart, det faller på plats helt enkelt ♥

 2. ÅÅÅÅH nej! Den helgen är jag redan bokad på en yogakurs!
  Men jaaaa grattis för din skull! För alla eran skull som kan ses då. Jag hade gärna kommit och testat KY på riktigt. Men vet du, varje gång som något sådant dyker upp som jag gärna vill och där jag skulle testa KY så kan jag inte, det finns alltid något annat som är bokat eller också har jag blivit sjuk. Jag har min shadow yoga och jag håller mig till den helt enkelt <3 Återigen, grattis Nina till att du fått ihop en sådan helgkurs, du är i flödet!

  • Att du skriver detdär! För vet du, jag visste det redan!! Jag var bombsäker på att du redan hade bokat in dej med din yoga :D Tänk! Du har sagt detdär förut och jag kan ju inte annat än nicka och säga; det är precis som det ska vara. Jag kan dra paralleller till tiden då jag ännu ashtangayogade, jag var anmäld till flera workshops, som jag var tvungen att avboka av olika orsaker. Samma där, det var inte min grej. Mäktigt, spännande och självklart!
   Kram och du, vi ses ju när det är dags!

 3. Grattis, så lysande!! och hela du lyser och sprakar av energi! Hoppas att jag skulle kunna komma då! Är det meningen så blir det… Kram

  • Självantänder väl snart :P
   Skämt åsido, tack för fina ord ♥
   Kram och jaaa, det kommer ordna sig så att du kommer hit i höst om det är så det ska vara! Det vet vi ju!

 4. Men du skojar!? Vad ruskig spännande att du får dit Emma, du vet vad jag tycker om henne. F.a.n.t.a.s.t.i.s.k. Och då har jag inte ens träffat henne. Än. Åh, vad spännande att få komma till dig, ska kolla hur länge jag får flyga… Säger som Ulrika, att är det meningen så blir det (det vet vi ju). Grattis till ännu en supercool grej, Nina!

 5. Åh vad kul! Jag är glad för din skull och hoppas att många kan komma. Spännande verkligen. <3
  Jag kan tyvärr inte komma. Ekonomin tillåter inte längre resor för stunden och Lilleman fyller år den helgen också. Men vet du, jag hoppas att vi får träffas IRL någon gång i framtiden. :-)
  Stor varm kram söstra mi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s