lång, tung stång.

skivstångcl

Idag får jag hämta den. Min alldeles egna skivstång. Lyx lyx lyx. Det är en smärre investering, men jag har bestämt mej för att det får vara värt det. Inte är det någon Eleiko, men alldeles säkert good enough för mej. Lite bökigt att hitta utrymme hemma för den och viktskivorna bara. Går inte heller att köra på hursomhelst inomhus, tappar jag den så kraschar ju golvet. Fix i garaget är på agendan alltså – bilen får flytta ut.

Frihet kan ju se ut på olika sätt. Det kan handla om att rida på en häst över öppna landskap eller slippa betala fastighetsskatt. Eller bara kunna plocka fram sin skivstång och frivända. När som helst.

Var och en med sitt liksom.

Annonser

10 reaktioner på ”lång, tung stång.

 1. Fan vad du är härlig!! (förlåt ordvalet)

 2. Är det en olympisk stång? Åh, vad fin och lyxig! En sån ska snart få flytta in hemma hos oss också! Men shit vad dyra de är… en INVESTERING säger maken :-) Grattis

  • Dyrt it is, men räknar man på gymkort och sånt så betalar det sig på kort tid. Särskilt som jag inte är intresserad av annat i gymmet än de fria vikterna.

   Det är en olympisk 20 kg, stor som attan – verkar mycket större härhemma än på gymmet, haha. Eftersom jag inte köpt en ”märkesstång” och eftersom jag tog den med ”bara” 225kg viktkapacitet, så landade den på ett överkomligt pris. Amen och tack :)

 3. Härligt! Jag är också inne på en. Det är ju allt man behöver. Ja – och skorna också ;)

 4. Åh verkligen lyx!! :-)
  Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s