sommarvibbar.

Bild

Det har inte riktigt kopplat ännu, men jag börjar min semester om mindre än två veckor. Två veckor! Kristihimmelsfärdsdagen är min första lediga dag av många. I början på juli börjar jag sen jobba igen. Jag valde juni i år och det är jag glad för. I ett par somrar har jag faktiskt längtat efter ledigt just då. I det skirt gröna, i det lagom varma och i de ljusa nätternas månad. Ofta är juni den månad som vi bara rusar förbi i vår längtan efter semester. I år vill jag inte ha det så.

Vi har inte mycket planerat denhär sommaren. Det bästa jag vet är att vara ledig hemma. Inte sitta i en bil mellan semesterupplevelser eller flytta ut till någon sommarstuga. Vardagsledigt och hemester – det är så jag vilar. Sen kryddar jag gärna en del dagar med små utflykter eller någon natt på hotell någonstans. I all enkelhet sådär.

I mitten av juni blir det en snabbis ner till Helsingfors och en workshop med Mirabai Ceiba, som jag längtar! De kommer även ge en konsert, men den valde jag bort (hade annars behövt stanna en till natt down there och det hade jag inte lust med denhär gången) och går istället på deras heldags kundaliniworkshop. Exakt den sortens input jag önskar mej just nu.

Igår fick jag dessutom nys om Natural High Healing Festival i södra Finland. Låter väldigt mycket liknande No Mind-festivalen i Ängsbacka och jag kände direkt jaaaa! Visserligen har jag precis börjar jobba tillbaka efter semestern, men det ska nog gå att ordna ändå. Inte hela festivalen från början till slut, men åtminstone lördagen då det bjuds både på kundaliniyoga och gongmeditation. Sova i tält, uppleva skön peace&love-feelis och bara leva i den sortens atmosfär, som får mej att lyfta händerna mot himlen och skrika  Wahe Guru!  från hjärtat! Kolla här fast:

Natural High Healing Festival 2013 Finland from JooWorks on Vimeo.

Bilderna i collaget härifrån och härifrån.

Annonser

11 reaktioner på ”sommarvibbar.

 1. Låter som sköna sommarplaner! Och man ska göra som man vill. Det är helt rätt att bara ta det lugnt hemma. Det är det som är semester. Alltför få av oss klarar av det här med att bara vila och ta dagen som den kommer.
  Idag bokade jag in vår årliga spahotellvistelse. Det räcker för oss det med. Fin stad och härliga bad. Vad mer kan man begära!
  WAHE GURU! <3
  Kram

  • Jag sticker inte under stol med att jag hade en hel del myror i brallan de första åren jag/vi valde att inte planera ihjäl vår sommar. Kändes liksom bortkastat…. på ett vrickat sätt. Nu njuter jag desto mer av det lilla som sker, less is more var det ju ;)
   Njut Varberg, de mysiga ”rapporter” du skrivit därifrån är ett bevis på att det är er grej ♥
   Wahe Guru & Kram!

 2. Smart tänkt. Jag har förvisso halva juli och halva augusti (som jag själv valde) men har man semester i juni har man ju hela sommaren kvar sen… Hm…. :-)

  • Jajösses, tack för den tanken! Ska påminna mej om den när jag är tillbaka på jobb och alla andra tar semester ;) Heeeela sommaren är kvar! Haha, tack ♥

 3. Jag vill ha semester hela juni, juli OCH augusti. Tycker alla månader har sin charm. Får man inte det? Attans :S

  • Vem vill inte det! Hade tjänstledigt ett år så och det kändes som att jag hade varit ledig ett år, minst. Du får köra på det nångång ;)

 4. Kände hur jag hoppade till lite när jag läste; semester nu snart!? Men herregud, det är ju sommarlov snart, så det är ju inte så konstigt. Åh, vad härligt för dig, och vilka mysiga planer!

  • Här börjar ju skolornas sommarlov redan 1.6, ni brukar ju ligga en vecka efter, så det är verkligen högaktuellt :) Det är visserligen inte mycket till värme och sommar här, ännu, men ähhh perfekt springväder juhhh :D :D
   Kram!

 5. Hemamester, staycation, kärt barn har många namn :) Jag reser ganska mycket faktiskt på mina kurser så ledighet för mig har blivit att stanna hemma och bara njuta av att det är sommar, oavsett väder. Och vet du, apropå vrickat, jag blev så sugen på att åka på er yogafestival! Men jag vet att det inte går, så den ena sidan av mig vill åka hela tiden på kurser här och där och den andra delen av mig vill vila! kram

  • Låter väldigt likt mej ;) Att vilja susa runt, men samtidigt bara vara. Tänker att det blir som det är tänkt! Och ävenom jag just nu verkligen är PÅ vad gäller festivalen, så har jag lämnat utrymme för att det kanske ändå inte blir av. Skönt då att det är en grej, som man inte måste bekräfta&betala triljoner veckor på förhand, utan kan fast vänta till sista stund med.
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s