en bättre kväll.

Hinner inte riktigt skriva nu. Har fullt upp med att flänga runt i skogen, lyfta skivstång, pilla navelludd, kolla filmer och läsa böcker (periodare när det gäller det sistnämnda!). Fast genast det gått någon dag utan bloggen, så är det något som saknas. Viktigt forum detta, absolut.

Har preliminärt bestämt ett datum för mitt trailäventyr. Eller två. Jag vill i alla fall ha tur med vädret. Nämligen. Pallar inte trettio grader plus och strålande sol (inte doggy heller, som högst antagligen hänger med), hur härligt det än är. Tänker mej strax under tjugo och tunt molntäcke. Höga krav är en underdrift. Har hursomhelst varskott pappa om att det blir tidig väckning endera dagen, eftersom han får fungera som taxichaufför till start. Vem som sen hämtar mej på kvällen… blir väl den som allra mest vill ha mej hem igen!? Mitt största grubbel är drickat. Hur mycket häller jag i ryggsäcken? Hur ska jag tänka? Visst, hellre ta med för mycket än för lite, men det är inte heller angenämt att lufsa med tio liter vatten skvalpande på ryggen. Finns en liten möjlighet att placera ut dryck, undangömt, på en camping längs med leden – får grunna på det. Skulle underlätta enormt.

20140520_2.jpg

20140520_1.jpg

Sprang backe i skogen igår. Betydligt intressantare än att löpa upp och ner på asfalt. Tekniskt mer krävande och naturligtvis snäppet större snubbelrisk, men det är så värt det. Bara det att garanterat få vara ensam bland träden, med bara fågelkvitter som sällskap. Jag har också lättare att verkligen ta ut mej -där i ensamheten- fulflåsa och avgrundsmorra när mjölksyran lever rövare. Inte för att jag bryr mej särskilt ifall någon såg mej grimasera officiellt, men jag kommer inte ifrån att det finns en frihet i att slippa ha folk omkring sig.

Likadant i garaget. Där jag fortsatte efter backen igår. Skivstången och jag. Du och jag, Alfred. Har börjat våga lasta på vikt i frivändningarna och det bränner vackert här och där i kroppen idag. Märker nu att jag skulle orka en hel del mer i marklyft, men trots magnesiumpulver i händerna så glider stången ur greppet på mej när vikten ökar. Har lyftremmar nog, men vet att den genvägen måste jag betala tillbaka sen – finns inget annat än att lyfta, lyfta och lyfta för att stärka händer och underarmar. Har inte bråttom någonstans, så någon stress känner jag inte, konstaterar bara att det är så det är.

Nice träningskväll alltså. Smakade fenomenalt med plättar, jordnötssmör och grädde efteråt. Det ska vara gott att leva.

20140520_3.jpgDam(m)igt värre med magnesiumpudrat lår.

Annonser

10 reaktioner på ”en bättre kväll.

  1. Tycker det låter högst sunt att göra annat än att blogga! Åh, backintervaller är ju så hat-härligt :-) Heja dig och din utmaning!

  2. Men! Skrev just precis det! Att jag inte är på bloggen lika ofta men att jag ändå vill det :) Du och jag Alfred (som Emil i Lönneberga sa till sin vän). Kram!

  3. Låter som en fantastisk kväll. Nästan så jag blev sugen på skivstången också, men axeln är tyvärr inte lika sugen…. Härligt trailäventyr på gång, blir SÅÅÅ sugen. Älskar långlöpning i skogen. Du kommer att älska varenda kilometer!

  4. Åhh vad din tillvaro låter härlig, skog, navelludd och böcker vad kan man mer begära liksom.. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s