inte imorron. idag!

Suck alltså. Visst är det skönt att släpa fötterna efter sig någon dag. Om så vilan är självvald eller inte. Fast nog är nog, jag blir håglös och småirriterad. Var inte helt hejsan i magen i lördags och undrar om inte mycket av min hettmaspunk kom därifrån?! Valde för säkerhets skull att maratontitta film igår och maratonmeditera i växthuset, medan temperaturen sjönk och sjönk. Bara för att konstatera att det inte var något större fel på varken mej eller magen. Hursomhelst.

Nu längtar jag efter spring i skogen så jag håller på att krypa ur mitt eget skinn. Jag längtar också efter ryck & stöt ute i garaget, TRX-häng och ja-vadsomhelst-tungt-och-jobbigt. Vilken himla tur att jag har kvällen fri och får göra precis detta!

Jag uppskattar mer och mer det vardagsmagiska. Att få vara frisk, att ha mina rutiner och att inte hela tiden vilja något annat. När det rullar på och är som vanligt. Det får låta hur präktigt det vill, men det är så det är. Kan bli lätt sorgsen när jag ser tillbaka på alla år jag sprungit ihjäl mej för ingenting, i tron att det skulle ta mej till något bättre, något större och viktigare. Men vad är viktigare än varje dag? Vardagsmat. Här och nu.

Vakna, jobba, träna, leva, älska, ha tråkigt, storhandla, titta ut över vattnet, andas, vakna, träna, leva, jobba, ha roligt, älska…

Inte imorron, inte igår. Idag.

Så fast jag har semestern för dörren. Fast de lediga dagarna snart radar upp sig och fast jag såklart längtar, så vill jag bromsa. Vardag is da shit, det är det som är livet. Semestern är guldkanten, bonusen.

Nu. Ut i regnet. Ut.

Annonser

13 reaktioner på ”inte imorron. idag!

  1. Åh det är så rätt, och så himla lätt att glömma bort. Livet är verkligen vardagen, alla de där dagarna som kom och gick. Det gäller att inte glömma det, att inte leva för helgen och för nästa ledighet. Fint!

  2. Min mamma säger alltid att man inte ska längta livet ur sig. Att istället stanna upp och njuta där man är. Det man längtar efter kommer liksom ändå. Och är det inte så att det är bäst just nu? INNAN semestern. När allt det härliga är kvar? För så fort man börjar semestern så säger det PANG och sen är det höst. Jag älskar den sista månaden nu innan. Våren är så underbar och man har inte hunnit bli mätt på det gröna ännu. Vill nästan stanna tiden lite….

  3. Ja det vardagsmagiska is the shit. De dagar jag bara får vara hemma och laga god vardagsmat, prata lite med dom jag älskar, gå en promenad med hunden och få tid till yoga är dom bästa.. det slår tom en paradisstrand i längden.. tror jag .. Kram

    • Slår paradisstranden alla gånger… om det inte är så att man råkar befinna sig där med de sina och tillsammans borrar ner tårna i solvarm sand ;)
      Kram!

  4. Sååå sant! Livet är nu och vardagen är mitt liv:) tänkte höra med dig Om meditation dhrib dhristi kriya, om du har några erfarenheter och tips kring den? Funderar på att köra den i sommar då jag ev. Kommer börja ett nytt jobb o behöver stå stark genom stormen för all förändring detta kommer ge hela min familj inklusive mig själv:) kramar!!:)

  5. Jag är helt trx-frälst just nu. Vad hänger du din i?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s