oh my! så dejligt. så blött.

Fick min skogsdos igår. Jag fick den ända upp till knäna till och med. För så blött, som det var igår har jag faktiskt aldrig varit med om tidigare längs den stig jag nöter mest. Det måste ha regnat multum. Ända klafsade jag runt med leendet upp till öronen och struntade blankt i att jag blev våt ända in i märgen. Återkallade känslan man hade som barn när man hoppade i vattenpölar, smått förbjudet men åh så roligt!

BildBild

Men snälla matte, är du riktigt säker på att denhär vägen är en bra idé? Fyra sekunders tvekan och så sprang vi.

Tänker att alla har vi våra behov. För mej handlar det verkligen inte om bungy jump eller vågsurfning. Jag föredrar det mindre formatet, det mindre omständiga och jordnära. Och vad är väl härligare än att i princip bli ett med naturen och samtidigt springa loss ett häftigt adrenalinpåslag.

Bild

Och när jag kom ut ur skogen och korsade vägen, mötte jag flera löpare med nummerlapp på bröstet. Med hopbitna käkar och frusen uppsyn sprang de första deltävlingen i en cup. Jag sprang ett par av loppen ifjol, men tyckte inte om det ens litegrann. I det ögonblick då jag stod i skogsbrynet fick jag ytterligare bekräftelse på att lopp är inget för mej, sen kanske diverse fjällmaraton (harkel) får utgöra undantaget, men det är liksom en annan sak.

Bild

Annonser

7 reaktioner på ”oh my! så dejligt. så blött.

 1. Regn och blött så in i bängen, åh, vad härligt!
  Förr när jag var yngre, trodde jag att bungy jump och spänning var sånt som gav mig mest, men med åren har jag hittat en annan (mer spännande men enkel väg). Även om jag fortfarande är sugen på vågsurfning :-) Både och, för mig, kanske?

  • Blir bäst när man följer hjärtat – om det så vill vågsurfa, springa i vattenpölar eller klättra i berg :)

 2. Ljuvligt :)

  Håller med dig. Ska jag ha nummerlapp på bröstet ska det vara på en tävling utan stress ochdär jag ändå mest springer för mig själv i skogen :)

 3. Åh lovely!! Inte riktigt, men NÄSTAN så geggigt hade jag på min terrängrunda igår också. :-D
  Two great minds, think alike… ;-)

  Kram M

 4. Haha! Jag älskar att springa i pölar och lera. Slafs, slafs, slafs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s