en runda med lite ny twist.

Konfererade med maken över en bunt kartor i förmiddags. Jag var sugen på långpass, men ville gärna trampa lite nya stigar. Börjar bara bli lite tunnsått med det obekanta kring husknuten. Visst, det finns massor av skogsvägar och stigar att testa, men för att få till ett långpass och slippa springa samma väg två gånger behövs lite planering. Är inte heller sådär jättesugen på att springa obanat hur många kilometrar som helst, oftast betyder obanat också diken – breda, vattenfyllda och allmänt knepiga att ta sig över.

BildBlev inte helt nya vägar idag, men väl sammanfogade på nytt sätt.
Bara det att springa åt ett annat håll än vanligtvis blir en trevlig twist.

BildÄlgkrafs. Eller Herr Nalle? Det förstnämnda högst antagligen.

Bild

Jaktstuga. Eller tipi heter det väl.

Bild

Bästaste, mättande baren.

Bild

Blev en dryg mil längs med väg, men det gör inget när trafik saknas. Långt uppe i skogen med bara fågelkvitter som öronsällskap.

Bild

Dagens mest nyfikna.

Landade på dryga 18 km idag. Tänkte flera gånger medan jag sprang hur lätt det är att tappa respekt för kilometrarna. Inte som något negativt, utan som något högst naturligt. Vad är väl två mil liksom?! Snöra på sig skorna och bara springa iväg. Det är förstås skillnad på att springa två mil och ha som mål att det ska gå fort, eller att göra detsamma men lufsa och njuta. Vovven klarade sig finfint idag också, blev lite väl varmt sista kilometrarna, men då sprang han bara genom vattenpölarna istället för runt dem.

Annonser

2 reaktioner på ”en runda med lite ny twist.

  1. Åh Nina! Nu kommer snart min egen stång! Fick tag på en begagnad från Eleiko! Precis som jag önskade. Tack för inspiration!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s