kommentarerna. igen…

Får mail ibland. Senast idag. Om att det inte funkar att kommentera med blogger-id hos mej.

Det tycks gå i vågor. För nu har jag inte kunnat kommentera hos blogspotare heller – när jag försöker göra det via min iPad. Kommentaren bara… försvinner.

Så för min del, när jag ska kommentera, är problemet utan undantag kopplat till min iPad! Kommenterar jag via min Windows-telefon eller via dator är det (oftast) inga problem.

Jag skyller allt på teknik, kompabilitet och vad det nu är. Inga förändringar i våra inställningar hjälper är jag rädd. Ingen skillnad om man är inloggad i varje hörn eller inte. Jag ser åtminstone inte längre någon logik där.

Hursomhelst. Huvudsaken vi kan l.ä.s.a. hos varandra i alla fall. Thankgod. Vi får ha tålamod, för senast det var såhär (nångång i vintras, visst?!) så gick det över plötsligt. Kollektiv suck så länge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s