min helsingforska oas.

Sitter på tåget ner mot Helsingfors. Mellantid. Bonustid. Läser min bok. Äter min smörgås. Inte helt superentusiastisk över att behöva åka hemifrån, hade gärna stannat hemma i kallvädret, tv-seriesoffan och mysa med familjen.

Samtidigt behöver jag åka för input. Yogisk input. Imorgon är det workshop med Mirabai Ceiba hela dagen. Något som jag i sig längtat efter flera månader redan. Yogaläraren i mej behöver få vila och eleven få utrymme istället. Den ständiga balansen – ge energi och få energi.

Varit lite låg i veckan. Trött. Rentav sömnig då liten hundvalp kräver sitt (fast den är jättemysig!) och gärna vill ha tidiga mornar. Yogan har bytts ut mot mindfulness. Det går liksom inte att uppfostra ett litet hundliv utan det. Sitta på trappen och övervaka dess nyfikenhet. Stå på gräsmattan och hålla ett öga på bolljakten. Sitta på golvet och smeka sammetslena öron till ro…

Det är okej. Och mer än så. Men nu är det faktiskt dags att mindfulla mej själv. Längtar till att få rulla ut min yogamatta imorron på Shanti, yogaplacet som jag tycks återvända till om och om igen. Min Helsingforska oas.

Annonser

4 reaktioner på ”min helsingforska oas.

  1. Så mysigt! Hoppas du får en trevlig dag med mycket ny input och energi!

  2. Hemma-livet kan locka, men det lär ju vara såå värt det, när du kommer dit! :-)
    Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s