midsommarstigen.

Bild

Medan midsommarens långkok puttrar på spisen, flikar jag in lite trailporr. Det är allt lite vulgärt uttryckt, men det är ju ändå precis vad det är! Jag uppskattar massor att läsa och se bilder hos andra terränglöpare, det inspirerar och förenar.

Just idag delar gärna med mej av mina små jämfotahopp av lycka. Lycka över att ha fått nys om en ny stig, som en vänlig själ fogat samman och gjort broar över diken längs. Det handlar inte om mer än knappa 5 km stig, men den länkar så fint ihop andra stigar och skogsvägar – jag ser redan framemot nya varianter av rundor.

BildBild

Slingerislingrande, lagom upptrampade stigar. Varvat med trollskog. Me like. Tyst skog, stilla skog. Några regndroppar, syrerikt. En riktigt skön förmiddagsjogg, en perfekt bensträckare. Efteråt jobbiga armhävningar, mjuka yogamoves och min meditation.

Nu är mittsommar. Njut.

Annonser

4 reaktioner på ”midsommarstigen.

 1. Är du aldrig rädd för att springa vilse (det är jag rädd för! Hela tiden!)? Jag tänker att när allt är så vackert omkring dig och benen går av sig självt är det lätt att springa, springa, springa och springa..

  Kompass?

  • Nej, jag är inte rädd. Kollar alltid noga upp nya, okända rutter. Har bra kart-app (+kompass) i mobilen. Visst kan jag hamna lite snett ibland, men då är jag oftast i ”hemmaskogen” och har roat mej med att leta genvägar (som oftast bara blir till senvägar). I totalt okänd mark håller jag mej till vandringslederna.

   Och så kan jag ju alltid använda mej av här-är-jag-appen i telefonen och skicka mina koordinater via sms. OM jag skulle bli helt lost ;)

 2. Det där ser mysigt ut! (:

 3. Underbara foton!
  Jag ”trailporrar” ilte på bloggen också, efter turen på Nordvärmlandsleden. :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s