oförskämt pigg.

Bild

Jag har känt mej oförskämt pigg efter tisdagens drabbning. Något bakis i onsdags, men eftersom jag fick vila hur mycket jag ville blev det aldrig något jättebakslag. Inte låg jag tydligen efter så mycket i kaloriintag heller, för jag var inte hungrig som den varg jag brukar vara efter långpass eller tunga styrkepass. Tydligen lyckades jag med både upplägg och ”inlägg”.

Ett par naglar är blåa och jag känner ett tryck i dem. Desto mera bekymrar de mej inte. Annat än att jag ogärna snörar på mej löpskorna, som jag sprang i. Istället går jag omkring med mina ”tåviftarskor” aka Merrell, som är närmast barfotaskor jag kommer. Ska klicka hem ett par av deras All Out Rush, med tanke på att bägge mina löpskor (både asfalt- och trailskorna) är lite för tighta över tårna. Vill ha kvar mina tånaglar i fortsättningen, tack.

Igår började det pirra i benen, men kunde hålla mej. Idag kunde jag det inte längre. Spände fast vovven i bältet och så tog vi en långsam tia längs med stigarna på åsen bland de höga tallarna. Mumma! Inte ett gnäll från kroppens sida. Inte ens någon liten känning. Tårna fick ju vifta fritt inne i Merrellerna (själv får jag blunda och inte titta neråt så mycket, känns som att jag värsta Kalle Anka-fötterna när jag har dem på mej).

20140627a.jpg

Vatten, luft och jord. Klippor ute i skogen. Både under löpningen och på eftermiddagens lilla utflykt med familjen. Hittade en liten oas uppe i skogen häromveckan på ett av långpassen och ville återvända. Idag blåste det tyvärr rakt mot stenarna där jag gärna suttit lite längre, men får åka tillbaka en annan dag – för meditation ♥

Annonser

6 reaktioner på ”oförskämt pigg.

 1. Samma Kalle Anka känsla i mina Trailroc. Men vad gör man inte för glada fötter…. ;-)
  Vi skönheter klär väl i alt, eller hur!? ;-)

  Kram M

 2. Älskar också mina Merell även om jag mest går i dem, skönt med mycket plats för tårna och barfotakänslan… Kram

  • Tog ett tag innan jag började gilla dem, de har ett år på nacken nu, men nu har jag tom. kunnat springa med dem utan att få ont i vaderna och fötterna. Blir ju lite annat löpsteg med fotsulorna sådär nära jorden :)
   Kramis!

 3. Har faktiskt också ett par Merell :) Underbart sköna och rymliga även för promenader.

  • Bra skor helt klart! Ser framemot de lite mer robusta, som jag länkade till, och har höga förväntningar att de ska hålla vad recensionerna lovar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s