sirap.

20140630-201533-72933657.jpg

Ouhellou sirapssega. Long time no see. Nästan så jag väntat så smått. Pms-hornen växer i pannan. Småbryderier växer till stora taggbollar. Benen som stockar, fötterna tre nummer större än vanligt. Tur jag lyfte skivstång igår och inte hade det på agendan idag. Tur att det inte var idag jag skulle harva femtio kilometer i skogen. Tur att jag åkte ensam till stan och fick plöja genom varje klädställning i fred. Och hittade coolaste aum-tishan på en helt vanlig hängare. Som det jordiska är nödvändigt ibland!

Regnet trasar ner och det synkar så väl just idag. Återfuktande och lugnande. Hade solen stekt, hade jag gått i taket. Eldat på humöret, så jag antagligen fått flytta ut i garaget.

Så intressant att lära känna sig själv. Bli varse hur olika saker, väder och förhållanden påverkar. Hur mycket lättare det blivit att parera och våga göra det motsatta, våga göra tvärtemot man tidigare gjort. Bara för att man idag vet hur man behöver ta det för att må bäst, ävenom humöret är sämst.

Idag var t-shirten, regnet och en jogg i snigelfart min räddning.

Annonser

9 reaktioner på ”sirap.

 1. Det jordiska kallar ibland…så är det bara.
  Stor Kram

 2. Hi hi, pms-hornen ja dom känner man igen:-). Fin tröja! Kram

 3. Känner samma sak just nu. Men bröst som ballonger och noll tålamod med alla som cyklar för nära, pratar för högt eller bara… finns. Haha. Längtar efter mens. Men du, vilken fin tröja! Finns det nånstans där även jag kan leta? Typ… en kedja?

 4. Just det där du skriver om att lära känna sig själv. Jag kan i många lägen och situationer bli häpen över hur mycket mer jag är med. Och var jag blir påverkad av vad. Det är som en ständigt pågående varseblivning på något sätt. På gott och ont :) Lite tufft ibland, häpnadsväckande coolt andra gånger.

  Och jag vill också ha den tröjan! Så fin. Kram hörru, och jag säger som du, när man har dagar när irritaitonen växer är det skönt om det inte är för varmt utanför kroppen!

  • Jamenjaaa, detdär med att ”vara med” så mycket mer. Slås ofta av tanken: var har jag varit i hela mitt liv :D
   Kram och tack för din ord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s