beslut.

Bild

Mojnat lite på humörfronten. Slarvade runt i bikini hela dagen igår. Lagom varmt, härligt soligt (bättre synk!). Satt i ett hörn av trädgården och läste en tidning. Flyttade till ett annat och drack kaffe. Landade mitt på gräsmattan för yoga på eftermiddagen. Sat Nam:ade i Sat Kriya så grannarna säkert fick sig en funderare. Det bjuder jag på.

Grubblat lite över resten av sommaren, över hösten och hur vintern ska se ut. Jag skriver ska för mycket ligger hos mej själv, hur jag vill ha det och ordna det. Har ett år av kloka val bakom mej. Ett år då jag inte längre bara kört på och tömt reserver, utan varit mån om att se till mej själv. För första gången på många år känner jag att det är balans. På flera plan än det någonsin tidigare varit.

Jag har mina, ibland oregelbundna, yogaklasser, men jag orkar ge mer och ändå blir det över. Mitt engagemang är mer stabilt. Nu finns tid och energi över för att ordna yogahappenings utöver det vanliga, som boostar både mej och mina elever. Just nu bubblar det mjukt av idéer och funderingar över hur schemat ska se ut framöver. Angenäma beslut.

Träningen och löpningen. Mitt livs guldkanter. Som blivit så viktiga och glädjefyllda. Styrkan som växer inifrån, jämsides med en fördjupad yogapractice. Kroppens magi och power. Frukter som skördas i vardagen och i utmaningarna. Att orka mer, men ändå inte sträva efter prestation och mål. Utan en livstil, som håller för livet.

Beslutet att hoppa fjäll(halv)maratonet i augusti. Fjällöpningen, som jag sett så mycket framemot, men som jag mer och mer börjat gräma mej över. Inte själva löpningen och upplevelsen, men logistiken och omständigheterna innan jag är där. De många milen i bil och login, som är allt annat än billig. Nej, det överskrider min budget just nu. Så jag har flyttat min plats till nästa år och satsar då istället.

Med det blev en långhelg ledig och öppen i början på augusti. En helg jag i försiktighet planerar för någon form av längre traillöpning eller vandring. Närmare hem. Angenäma beslut, som sagt.

Annonser

9 reaktioner på ”beslut.

  1. Vad skönt att ha tid och ro att låta tankar och beslut landa. Roligt att få läsa om hur du tänker och bra jobbat att våga hoppa av fjäll-loppet. Lätt att bara köra på!

  2. Så himla skönt att läsa hos dig nu! En styrka inifrån som sipprar ut. Kram & Sat Nam

  3. Att följa sitt hjärta helt enkelt <3

  4. Du är så klok. Man påverka så mycket själv (Hur saker ”ska” bli).
    Och jag känner igen mig i det där med löpupplevelser längre hemifrån. Det är meckigt att få till allting. Synd att man inte bor i fjällen. ;-)

    Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s