änglakort, meditation & together for life.

null

Faktiskt varit lite av en upp-och-ner-vecka. Först skyllde jag allt på pms, sen insåg jag ju att jag börjat på med en ny meditation. Två flugor i en smäll typ. Nåväl, det är bara att puttra på. Är det något jag har lärt mej med tiden så är det att inte gå i taket för att allt inte är som det brukar vara plötsligt. Utan tålmodigt vänta in det som är på inkommande. Lite blurr i systemet och morr i mungipan får hänga med så länge det behövs, det är inte hela världen.

null

Har länge velat ha ett armband med statementet Fuck Cancer, men i min närhet har ingen gjort sådana och det har inte känts relevant att beställa längre ifrån. Men så bloggade Heidi en dag om sin resa och berättade att hon tillverkar dem nu. Så igår fick jag mitt solgula Together For Life-armband, som jag främst bär för mammas skull, hon dog för nio år sedan i cancer, men också för dem som just nu kämpar med helvetet. Trots det mörka också ett armband för hopp och för alla som klarat kampen. Det är en droppe i havet, jag vet, men det är ändå viktigt.

Igårkväll återvände jag hit tillsammans med flera andra för en kväll i healingkodens och änglakortens tecken. Jag har inte erfarenhet av varken healingkoden eller änglakort sen tidigare, mer än att jag bläddrat i boken och sett korten. Men bara det att få meditera tillsammans, som vi gjorde igår, och att få lyssna på en mycket, mycket klok kvinna som berättade om healingkoden och korten var väldigt givande. Mycket kände jag igen och kunde bara nicka instämmande, same same som i yogan och meditationen. Vägen ser annorlunda ut, men effekterna och målet är desamma. Så behagligt att kunna känna så och att inte bara bli vilse när man får lära sig nya saker, utan bara lugnt kunna konstatera att jag redan är på väg. På mitt sätt.

Men en box med änglakort ska jag faktiskt beställa åt mej.

Trevlig överraskning var yogapaviljongen som är under uppförande där bland träden. Ser redan framför mej hur vi tonar in där senare i höst. Ja, inget är inplanerat ännu, men jag tror det blir så.

null

Att Emmes Retreat sen är en så vacker plats, mitt ute i ingenstans, gör ju att allt bara rinner av en för en stund. Och så här vacker var himlen och vattnet när vi åkte därifrån i kvällningen. Sat Nam Wahe Guru.

null

Annonser

8 reaktioner på ”änglakort, meditation & together for life.

 1. Så vackert att det kniper lite i hjärtat!

 2. Kan vara bra med lite kontraster i humöret ibland så har man något att jämföra med när man är på topp igen:-). Så vackert och vilken yogapaviljong det kommer att bli! Kram och Sat Nam

  • Kontraster ÄR bra. En del av riktningen framåt!

   Så fascinerad av allt jobb som sätts ner på retreatet, på väg att bli superfint!

   Kramen!

 3. Fint armband. Fint retreatställe. Underbar himmel. Men änglakort? Vad är det? Är det när du drar ett kort varje dag och läser dagens uppmaning/tips? Kram kram

  • De kan visst användas på flera sätt. Dra ett kort. Eller flera. Ställa en fråga, dra ett kort osv. Följer med en bok då man beställer. Gillar affirmationskort överlag och ska komplettera med en bunt änglar nu :)
   Kramen!

 4. Åh, det där yogastället blir ju så vackert! Du verkar bo på en intressant plats där mycket bra finns. Har jag rätt? Och vackert är det.
  Vet du att jag kämpar med ett bäcken som tar tid på sig att sluta göra ont och få bukt med inflammation, därför har jag inte anmält mig ännu till höstens fina yogaretreat. Behöver lite mer tid för att avgöra min kropps mående. Men jag kommer om allt håller och om plats finns såklart! Sat nam!

  • Det finns en del guldkorn här absolut!
   Och du hör av dej när det är dags, inte värre än så ❤️
   Kram och Sat Nam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s