allt gott.

Hej, jag mår bra! Hur mår du?

Blev tyst i etern ett tag, men vad det verkar är jag inte den enda som loggat ut mer än vanligt. Så ska det få vara nu. Högsommarhetta, svalor i skyn och pioner som blommar.

Började ju jobba i måndags och det går det också. Såklart hade det inte varit så dumt att få förlänga semestern med ett par veckor när värmen äntligen kom, men jag vet inte, jag kan inte uppbåda någon bitterhet whatsoever. Faktum är att när det blir såhär stillastående hett, så går jag nästan i taket. En ren självbevarelsedrift att jag måste jobba under tak, så jag inte går ut och brinner upp. Istället har det varit gudomligt skönt efter jobbet att ta del av den sena eftermiddagssolen och tidigkvälls dito. Hur underbart!

Så finns alla möjligheter att förlänga semesterkänslan. Som igår när vi åkte in till stans populära våffelcafé direkt efter jag slutade jobbet. Satt under parasoll på en av stans mysigaste innergårdar och åt våffla med rökt lax och remouladsås. Tumme upp.

Och mornarna i mitt växthus! Nu är det mer än perfekt! Morgonsvalkan, fågelkvittret och solen som sakta börjar sippra in bland växtligheten där jag sitter på min yogamatta. Känslan av att allt är ro. Och att jag själv bestämmer att det ska vara ro. Inuti. Opåverkbar. Min meditation, som vände upp och ner på mej förra veckan, har nu etablerat sig och jag fokuserar snällt på min nästipp medan jag sjunger mitt mantra. Inga stora åthävor, inga stolpskott och konstigheter. Det är. Bara.

Allt gott.

Annonser

12 reaktioner på ”allt gott.

 1. Du låter så harmonisk och lugn! Skönt att du hade tilltro efter förra veckans funderingar. Allt har sin tid och mening. Kram och ha en fortsatt fin vecka!

 2. Jag gillar ju att skriva och blogga trots värmen :) Härligt att läsa om din tillvaro, allt andas frid.

  • Jag gillar också att skriva. Alltid. Men just nu prioriterar jag hellre annat och är bara glad att inte sitta fastklistrad vid ett tangentbord 24/7 :)

 3. Ja, lite lugnare är det allt på bloggfronterna. Skönt på sätt och vis. (Även om jag är lite bloggskadad). ;-)
  Ha en riktigt skön sommar! Men håller med om att det kunde vara liiiite svalare.

  Har sett ditt växthus och yogaplats på insta. Sååå fint! :-)
  Kram M

  • Bloggskadad javisst :)
   Men som du skriver så är det lite skönt att inte alltid ha 40 olästa blogginlägg varje gång man loggar in på bloglovin’ – hade varit lätt stressande ;)
   Åh, tack för dina ord om mitt ”yogiska glashus” ♥
   Kramen!

 4. Jag jobbar också nu, har inte semester fören i augusti, men det gör mig inte så mycket. Jag har riktigt riktigt svårt för värmen och sitter faktiskt hellre inne i det svalkande kontoret än ute i gassande sol. Men själva ledighetsgrejen hade iofs varit ganska skönt. Tur att jag kommer dit också så småningom. :)

  • Man får göra det bästa av sin situation. Oavsett. Och jag tror att inställningen är avgörande! Hang in overthere :)

 5. Avsaknad av bitterhet – ett bra beslut :) Det är lyxigt att semester alls finns. Väldigt, väldigt faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s