#hullerombuller #spretinlägg

WP_20140720_002.jpg

Varit mycket på gräsrotsnivå de senaste dagarna. Vi har dessutom krångel med nätet hemma och bara tanken på att behöva slåss med bilder som aldrig laddas och sidor som vägrar öppna, så har jag bara sporadiskt tittat in. Har kunnat läsa bloggar, men inte orkat vänta på att kommentarer ska laddas. Så jo, jag har varit inne hos er, men inte lämnat så många avtryck.

WP_20140719_002.jpg

Just nu är det friidrott nästan varje ledig kväll och helg. Dottern har efter en lång vinter med lite bekymmer börjat hitta rätt och det är så roligt att få vara med om när resultaten har uppåtgående trend. Såklart blir det dippar en del tävlingar, men det är så det ska vara. Det är då man växer, hur skräpigt det än känns just i stunden. Själaglad att det blev just friidrott för hennes del, för då kan jag finnas med på ett hörn med lite egen erfarenhet i bakfickan och som en försiktig pushare hemmavid vad gäller hennes styrke- och rörelseträning. Vi drar sannerligen inte alltid jämt, men tror ändå att i det långa loppet gör det gott att vi har detta gemensamt.

20140717_.jpg

Min egen träning har också en uppåtgående trend. Tack och lov. Gjorde mitt bästa för att nonchalera värmen förra veckan och fick till ett par riktigt givande löppass. Det är som att kroppen småningom börjat vänja sig och jag vågar ge mej ut fast det är över +20 och hög luftfuktighet. Kanhända att det är just fuktigheten som gör att det funkar ändå?!

På fötterna har jag mina nya Merrell All Out Rush. Love at first sight and run. Jag fick ju fem blåa tånaglar efter mitt trailultra i juni och bestämde mej för att satsa i ett par Merrell (som alltid har extra tåutrymme) för terräng. Dethär är skor för mina fötter! De greppar dessutom otroligt bra i skogen och ävenom jag inte testat dem i lera och på blöta löv ännu, så vågar jag påstå att de kommer hålla vad de lovar. De har 6 mm drop från häl till tå, men är bra dämpade och känns stabila att springa i, utan att vara det minsta klumpiga. Lättad att de visade sig vara såhär bra, eftersom jag egentligen inte behövde nya skor, men vill ju gärna ha kvar mina naglar och det får vara värt lite kortfriktion.

Rev av frivändningar i fredags med högre vikt än jag någonsin tidigare haft på stången. Har ännu idag löjligt ömt axelparti, men ler bara fånigt ändå. Behöver min träning nu!

WP_20140720_004.jpg

Faktiskt inte sett av så mycket vatten i sommar, fast jag bor vid kusten. Kan sakna det blåa, men kommer mej ändå sällan dit ut. Igår firade vi systersonens födelsedag på deras sommarö och det var både blå himmel, blått vatten, vita (och svarta) moln och vita segel. Plus ett ihärdigt buller – vi har haft haft åska varje dag i snart en vecka nu.

WP_20140718_001.jpg

Änglakorten ska jag återkomma till. Just nu är de så nya och jag har knappt lärt känna dem. Vill ändå dela med mej av det första kort jag drog. Kändes som att det bäddade för en bra relation – och det visade också på att jag ska fortsätta min receptiva meditation just nu. Inte ösa på och vilja för mycket. Bara vara och göra det jag ska. Lyssna.

Annonser

9 reaktioner på ”#hullerombuller #spretinlägg

 1. Visst är det härligt att dela ett intresse mitt uppe i alla gräl. Precis så känner jag fast jag har två pojkar. Härligt också med änglakort. Tror också jag ska inhandla sådana. Kram

 2. Jag har ärkeänglarnas orakelkort ❤️ Som jag nästan använder mig av mig varje dag ❤️ Tycker det ger mig vägledning!! Kram Lotta

  • Jag svimmade litegrann imorse när jag ställde min fråga och det kort jag fick upp…. !!!! Oj, det var så exakt, så rakt på och så direkt svar på min fråga att jag fick hjärtklappning. Wow :)
   Kram!

 3. Åh men nu vill jag också ha änglakort! kramkram

  • Jag är ju en sucker för affirmationskort, men var skeptisk till änglarna. Kändes så bibliskt och… änglalikt ;) Men så stötte jag på dem i olika former och sammanhang, med kulmen dendär kvällen på Emmes Retreat. Nu vågar och vill jag inte annat än tro att de verkligen har substans, att de är lite utöver det vanliga. Särskilt efter morgonens right-in-my-face-svar!! :D

   Kram och du, du kommer snart ha precis de änglakort det är tänkt du ska ha (flummeliflumm ;))!

 4. Kan man få veta var du hittat dina..? ;)

  • Absolut! Jag köpte dem från något så exotiskt som AdLibris :) och det är de kort som heter Daily guidance from your angels.

 5. Hej, får man fråga är skorna små/normala/stora i nummern? Har vanligtvis strlk 39 men på min Asics blir det oftast 39,5/40 eftersom dom annars känns för trånga (blåa tånaglar).

  • Merrell är rätt små i storlek, åtminstone när det gäller mina fötter. Jag kör 37.5 med det mesta, men 38 med Merrell. Det fina är att de har rejält med tåutrymme, därför valde jag dem nu – fick alltför många blåa tår tidigare i sommar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s