helgpics.

Jag började med Instagram ungefär hundra år efter alla andra. Nu undrar jag varför. Det är ju så enkelt, så kort & gott. Helt perfekt för en (mobil)fotonörd som jag.

Du hittar mej här.
Kanske lite personligare, lite närmare.
Ibland känns bloggtröskeln något hög, då är instagram bekvämare – bara ett par svep över skärmen bort.

Att en del bilder dyker upp också här (och på FB) gör vem som helst dubbelseende, men då får man bara sålla. Helt enkelt.

Min helg i bilder hursomhelst. En lång helg, fast den inte var längre än annars. Nu är verkligen tid att töja på dagarna, tänk om samma gummibandseffekt fanns om vintrarna också.

WP_20140726_009.jpgWP_20140724_013.jpgWP_20140724_008.jpgWP_20140724_009.jpg

Jag är inte särskilt simmande av mej. Inte vattentypen. Alls. Fast nu har det blivit en hel del och skönast har det varit om kvällarna. När de flesta andra dragit hemåt och vi nästan fått ha vattnet för oss själva. Vi bor i en sandrik trakt och i gamla sand- och grustag är det populärt att simma. I helgen har det vimlat av eget barn och flera syskonbarn där i gropen. Skratt, kallsupar och många simtag. Lovely.

Så får man tränat på samma gång. Tala om tungt att springa upp och ner för sandhögarna. Ett steg upp och så rasar man ner två. Mjölksyra och flåsandning from hell. Övernaturligt skönt att kasta sig i vattnet sen!

WP_270714-1

Läst i skuggan. Skönt. Nu en fantasybok. Om änglar och andra väsen. Suprise.

Och så en sväng till Vasa i lördags. I värsta hettan. Enda lediga lördagen innan skolan börjar och jag hade lovat dottern att vi åker så hon får skaffat lite nytt. Det lär ju finnas ett ordnat liv efter denhär värmen också, har jag hört. Tog inte ett enda foto, men föreställ dej Indiska, Bikbok, sushi och en vinröd Fjällräven Kånken. Tur jag har köpstopp light för egen del…

WP_270714-2

Så kom åskan och regnet igår. Jag kunde knappt vänta tills det värsta bullret dragit förbi, så jag kunde springa iväg. Springa! Äntligen!

Och en lätt stukad vrist på det. Sista diket jag hoppade över innan jag var hemma igen steg jag snett. Vågade knappt känna efter hur illa det var. Smålufsade sista hundra metrarna och dök i frysen med en gång. Får nog tacka gudarna för snabb nedkylning för någon större svullnad blev det aldrig, idag är det lite ömt och ett ljust blåmärke har brett ut sig över knölen. Känner av det om jag går lite längre eller vickar på foten, men annars så – blotta förskräckelsen! Ingen löpning på ett par dagar åtminstone, hade knappast blivit det ändå. Värmen fortsätter ju. Och fortsätter.

WP_20140728_005.jpg WP_20140728_003.jpg

Så åkte jag till Sue och hennes hallontunnlar. Plockade nästan 7 kg ekologiska bamsehallon, som kommer förgylla varje morgongröt i vinter. Lyx. Fick med mej hem färsk majs också – godast att bara snabbt koka upp och äta med smör och lite salt. Magen mår extra bra idag.

Hela jag mår bra. Undra på.

Annonser

2 reaktioner på ”helgpics.

  1. Det där måste ju vara bästa typen av träningspass. Hur mycket bättre kan det bli?! Fantastiskt minne att stoppa i burken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s