halvkänsla.

Går omkring med en halvkänsla. Som att gå längs en transportsträcka. Ni vet. To do-saker ligger strödda omkring mej och liksom stör det vanliga flowet. Smått okoncentrerad och lite lätt frustrerad.

Har inte hunnit, eller ja det heter ju prioriterat, med det egna så mycket som jag velat i veckan. Ändå är det den mest naturliga sak att finnas där för andra ibland. Och jag är helt enkelt inte den som kortar av nätterna bara för att hinna springa en mil, lyfta en skivstång eller maratonmeditera. Det viktigaste är emellanåt att bara sitta uppbullad bland kuddar i sängen och läsa, som vila.

Inte alltid fylla varje mellanrum med listor att pricka av, kläder att vika och hysteriträning som dränerar mer än bygger upp.

Så ävenom kroppen och huvudet blivit lite tvära av att inte ha rört på mej som vanligt, så vet jag också att inget faller på en vecka. Eller ens två. Dessutom ligger en bättre vecka framför då jag vet att förutsättningarna är annorlunda.

IMG_0875.JPG

Kom hem igårkväll efter en roadtrip ner till Åbo och dotterns FM-friidrottstävlingar för 14-15-åringar. Förra veckan handlade mycket om extra träning och förberedelser. Allt har gått så snabbt, hon har friidrottat i knappt två år och det var en överraskning att hon i juli längdhoppade över den sk. A-gränsen som berättigar till FM-biljett. Någon medaljvittring fanns inte, utan vi åkte till FM för erfarenhet och upplevelse. Så intressant och roligt att få vara med om denhär resan.

IMG_0880.JPG

Och Finland är inte så pjåkigt att få se mer av. Har rört mej alltför lite utanför Österbotten, men det lär bli ändring på det ifall tävlandet fortsätter.

IMG_0876.JPG

IMG_0879.JPG

IMG_0877.JPG

Idag får bli en dag då jag går från halvkänsla till hel. Börjar med att gå ut i regndiset för syretankning.

Annonser

10 reaktioner på ”halvkänsla.

 1. Så skönt att läsa hos dig idag. Känner igen. Mer än väl :) Så roligt för dottern! Kram kram

 2. Säger som ovan; känner igen mig! (som så ofta i din inlägg).
  Har också en massa saker i min närhet som tar energi och som jag inte riktigt vet hur jag ska ta tag i…… :-(

  Kram M

 3. Du är så klok. ”Gå från halvkänsla till hel”. ”Syretankning”. Sparar’t i huvudet. Behövs verkligen nu. Kram!

 4. Ja verkligen. Bara sitta med en bok är också meditation.
  Kram

 5. Kul med din dotters framgång! Jag har två döttrar som har längd som favoritgren även om den äldsta inte vill tävla längre. Det är jättekul att dela många minnen från olika arenor med dem. Känner igen det här med att inte hinna prioritera sig själv jag har en sådan vecka nu. Men ska genast boka in tid att bulla upp med kuddar i sängen och läsa. Kram!

 6. Förstår din känsla och det är så skönt att veta att det inte alltid kommer att vara så, då känns det mer ok. Ibland är ju livet som det är, bara att gilla läget (även om man inte riktigt gillar det just då :-) ) Syretankning är oh så viktig men efter sommaren när man har energi är det lätt att glömma av. Tack för påminnelsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s