fokus.

IMG_0892.JPG

Slappnar av. Den normala lunken får mej på rätt fot igen. Och morgonens yoga, min sadhana, som just nu verkligen föser mej mot det viktiga. Håller fokus med halvöppna ögon i långa minuter, i en del av min kriya, på mina tummar. Händerna placerade i bönemudra med tummarna in mot bröstbenet. Ja, fokus på tummarna. Det går ju inte. Egentligen. Men det är så i kundaliniyoga ibland, fokuspunkterna är konkreta men omöjliga. Eller nästintill.

Ändå är jag med hela mitt fokus och hela mitt andetag på mina tummar. Nacklåset strikt hållet.

Åh, det påverkar mej så. Alla gånger jag håller fokus med mer eller mindre öppna ögon. Många gånger är jag mer i mitt meditative mind då, än när jag sluter ögonen och alltför ofta trillar i vilogropen.

Mer fokuserad. Mer inåt. Mer ljus.
Väldigt, väldigt ödmjuk inför de tekniker, som så självklart väver in sig i mitt liv. Tänk att jag hittade rätt till slut. Min yoga ❤️
Sat Nam.

Annonser

12 reaktioner på ”fokus.

 1. Låter magiskt!! Du är verkligen en genuin inspiratör ! Har du lust får du gärna berätta vilken kriya du gör. Kram Elisabeth

 2. Den ska jag nog också testa. Inner Beauty. Så vackert.
  Kram

  • Jag gillar kort & effektivt, ävenom det inte känns så väldigt kort när man sitter där och försöker hitta sina tummar ;) Hursomhelst en maffig kriya i all sin korthet!
   Kram!

 3. Din inner beauty visar sig på utsidan också Nina! Just nu älskar jag varje inlägg du gör :) kram kram

 4. Ja, så RÄTT! ❤️

 5. Här var det lugn, så avslappnat. Tycker det är så svårt med halvslutna ögon, kanske måste öva på, har aldrig täntk på fördelarna så.

  • Jag hade svårt förut med att fokusera på min nästipp med ögonen 1/10-öppna, blev yr och upplevde obehag. Men jag höll ut och ögonen vande sig. Idag är det bara skönt. Som ögongympa :)

 6. Vad jag önskar att jag kunde köra yoga på morgonen.
  Blir störd av alla känns det som. Går jag upp tidigt, vaknar hundarna till liv och stör mig. Eller så låter de för att de vill gå ut /få mat och då vaknar barnen istället…. haha! :-)

  Kram M

  • För mej är det enda stunden jag inte blir störd, ävenom det var annorlunda när dottern var mindre förstås. Eller i perioder när någon hund är inomhus (annars är de i ute i stora hundgården) av någon anledning. Allt har sin tid ♥
   Kram på dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s